Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Sabrina Ali dan Ariyana

Sabrina Ali dan Ariyana

1

SEJAK bujang, Sabrina Ali Dad Khan, 29, menjalani kehidupan tenang tanpa kontroversi menghantui diri. Sehinggalah dia mendirikan rumah tangga dengan Mohd Shahrin Abdul Halim, 38, pada 21 Mei 2006, tidak pernah sekali dirinya disapa gosip panas.

Kerjaya seninya ditangani dengan baik kerana itulah janji Sabrina kepada ibunya, Zaitun Mohd Haslam ketika dia memilih menjadi anak seni untuk tidak meletakkan dirinya sebagai sasaran gosip.

“Impian saya untuk menjadi penari profesional, tetapi tidak kesampaian jadi apabila mama membenarkan menceburi dunia lakonan, saya perlu menjaga kepercayaan diberikan mama dengan baik.

Biodata Sabrina Ali

Nama Penuh: Sabrina Ali Dad Khan
Tarikh Lahir: 26 Jun 1980
Asal: Kuala Lumpur
Karier: Pelakon
Hobi: Menonton wayang dan melayan bayi
Suami: Mohd Shahrin Abdul Halim
Tarikh Lahir: 7 Oktober 1971
Asal: Singapura
Karier: Perunding Acara
Hobi: Tidur
Anak: Ariyana, 2 tahun

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

4 comments

  1. Comel tul Ariyana… Bagus lah x de gossip…
    Mudah2an bahagia selalu sekeluarga … 🙂

  2. kiut tul anak dia xD

  3. Tol tu,,kire dia ni kategori artis lawa cantik dan berbakat aa tanpa gossip liar, parti2 atau jenis yg suke pakai baju x cukup kain heheeh… masa pegang title MJ dulu pun (ex dia anak pelakon komedi Zami Ismail.. Mohd Hitler yg director Dunia Baru the Movie) dia xde aaa gedik2 ke.. hal2 personal pandai tol dia simpan… suke cite hal karier dia je… bagus aa dia ni… hmmm baby pun kiut… bestnye ade baby… nk gak huhuhu

counter statistics