Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Safiq Rahim bergambar bersama gadis-gadis

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

40 comments

  1. ewah ewahhh. wateverrr

  2. Sedap la lu…skrg ko sedap…akhir nti "sedap" jgk…hahahaha

  3. patut le main x seberapa…

  4. baru men bola da lagak cm superstar….huhhhh hampeh!

  5. Sungguh MULIA BUDI PEMAIN UTAMA NEGARA……. HAKKKKKKKK THHHHHUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII … padanlah main POYO

  6. nape gigi mcm buruk?

  7. orang tengah glamer….banyak duit…. karang injurred + dah tua, dah tak bleh main, dah tak de duit… baru tahu langit tinggi rendah…pastu masuk tv with the caption wira bola negara semakin dilupakan….mengharapkan bantuan…… Saya bukan nak mengutuk, tapi saya bosan dengan sikap pemain bola negara…bila dah glamer lupa diri…lepas tu prestasi merosot… sedar diri dan belajar dari pengalaman pemain2 sebelum anda…. Awak kalau dah tak bleh main bola, kerja apa yang awak bleh dapat untuk maintain ur lifestyle sekarang kalau belajar setakat SPM je….

  8. Ini calon bini ke, atau buat geli-geli je?

  9. melayu yang hilang jiwa melayunya……..

  10. safiq ni mmg dah tau habbit dia…mmg kaki clubing…tp xsangka plak zandra ni pn join skali…tgk mcm org baik2 je…

    *ps : bru tau dorg ni couple

  11. eerrm… takde ker yg ciri2 islamik skit…

  12. dengan penuh bangga pompuan tu tayang paha dia dan peluk sakan …tgh sedap dh mengandung jgn buang ye …..bagi la kt org2 yg memerlukan…

  13. cube la senyum sikit .kasi nampak gigi

  14. gigi syafik x gosok ke.eeeei geli nyee

  15. pompuan tu nak glamer jer…

  16. 2 2 tak betul

  17. tak kenal pun sapa ni? v.persie aku kenal la.hahahaha

  18. Apa perasaan kalau anda sebagai player bola sepak dpt gaji RM50k setiap bulan? mase 2 la berkerumun ppuan cantik nak kat kita walaupun pada asal xnak/jual mahal. Mana tau kalau ada ppuan terdesak nak tumpang kekayaan kita, gentel2 free pun xde hal nak goda.kalau iman x kuat, bnda mcm di atas ni kira standard typical M'sia. Budak2 yg umur 20'an yg anak Datuk / Tan Sri yg kaya2 pun kebanyakan perangai mcm di atas.

    Kita mungkin x rasa sbb xde sape nak bg gaji rm50k sebulan…rasa2 managing director company sy pun x mcm 2 besar gaji. Sbnrnya kita patut bersyukur sbb gaji sederhana je…so still boleh balance dunia and akhirat. Kalau kaya sgt, senang dibuai nafsu……oh Dunia!

  19. sedeh ler org islam cam nih!

  20. bukan zandra ni pemain bowling ke ..??

  21. Asal ada duit sume boleh sapu..semua bolah angkat
    Bila dah takde duit esok jadi tukang sapu

  22. Saya kenal pemain saya…

  23. hebat bdk bola xla baik sgt…

  24. SEMUA YG MENGUTUK DI ATAS SAMA SHJ!

  25. muka safiq ni mcm org kpg jer

  26. Masing2 punya selera..kte xthu klu kte kt tmpt dia mcm mna agknya…

  27. kekdg aku malu dgn bos (bos kecik) aku yg cina tu…gaji mmg byk la kan…kete cntk…tp dia xpenah g club2 ni…hidup dia opis n rmh je…nape la org melayu,islam ble dah kaye skit,mcm lupe dri….

  28. selangor tak perlukan orang macam ko…elok la ko duduk johor tu…menambahkan lagi maksiat kat johor…..

  29. zandra azila player bowling msia….erm… klo glamperlu ker jd begini? x pham aku org zman sektrang

  30. kt dunia ni…d 2 dugaan….time sush & sng….time 2la Allah nk uji sjauh mn kkuatn imn kt….klu ble safiq…seiring ngn kjyaan sertakn ngn istqmh n twdduk ngn ajrn rasulullah…mdh2an xlalai… 🙂

  31. main bola mcm taik

    sorry to say semua mcm bitch dlm gambar diatas
    TQ

  32. gambar nampak mcm edit jer

  33. Adat resam pemain bola malaysia,nak salahkan xboleh sebab pendidikan pun spm je,history speaks by it self,wake up safiq sementara u still young

counter statistics