Friday , October 31 2014
Home / Gossip Panas / Sah Farahrizan, Pembaca Berita yang di’tangkap

Sah Farahrizan, Pembaca Berita yang di’tangkap

n602005144_4675Pada malam sambutan tahun baru 2009 yang lepas, seorang pembaca berita wanita dari saluran tv berbayar (— Astro Awani) antara yang di’cekup polis kerana terlibat dalam parti seks liar (— gossip) di’sebuah hotel di Kuala Lumpur.

Hari ini, laporan dari Harian Metro telah mengesahkan bahawa pembaca berita wanita yang di’tahan itu sah bahawa dia adalah Farahrizan. Parti yang dianjurkan sepasang suami isteri yang baru berkahwin itu telah dikesan oleh pihak polis ketika mereka sedang bergembira di parti tersebut.

Walaubagaimanapun, Farahrizan menyatakan bahawa dia telah di’ajak beberapa rakannya ke hotel tersebut selepas pulang dari kelab malam (—wtf? ). Jika Farahrizan tidak menyedari bahawa bilik hotel itu ialah bilik parti dadah, maka kita dapat menganggap dia seorang biatch yang mudah untuk ditiduri.

Pembaca berita Astro Awani = Kaki disco = Kaki minum arak = Mudah di’ajak 1 night stand = penagih dadah.

Update: Perkahwinan Farahrizan dengan seorang kakitangan syarikat penyiaran lain pada minggu hadapan mungkin terjejas kerana dia direman untuk disoal siasat oleh polis sehingga esok.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

12 comments

  1. Rasa nak baling telur kat muka budak ni.

  2. hish…akak pn xtau la….kita org islam ni klu leh jgn la jejak kaki kat kelab mlm tu…byk buruk darei baik. Baik g usrah kat masjid @ g dengar ceramah mcm mana nak jd isteri solehah.Tunang awak xmarah ke jd mcm ni….kan dah susah nak kawin mgu dpn…mana mak ayah nak letak muka…skrg dah terperangkap…balik kelab g party plak…dik….pas ni taubat la eh…ingat Allah tu maha pengampun…

  3. semoga tetap dapat teruskan perkahwinan yang dah dirancang, kalau tak nanti kesian kat keluarga menanggung malu di atas perbuatan ketelanjuran kamu itu, sebelum meneruskan perkahwinan kalau betul kamu telah tergolong dalam sex liar tersebut segeralah cari kacip fatimah untuk ketatkan semula laluan tersebut agar bakal suami mu tidak dapat kesan, minum kacip fatimah banyak-banyak, mungkin ia dapat mambantu, kiranya masih belum melakukannya lagi jagalah ia sebaik mungkin, ingat rahsia itu hanya kamu dengan tuhan dan kamu berhak sembunyikan dari suamimu, aku sekadar ingin membantu kerana hukum juga mengatakan begitu. wassalam.

  4. ape nak jadi laa….
    nak2 kawin uat hal….
    da la dikenali….
    malu kan keluarga jew….
    sama jew ngan pelakon awan dania tuh…..

  5. Nasib ko leh.. Dah nak kawin buat hal plak..

  6. jadi ke tidak kawin ni? kalau jadi nak tutup muka dengan apa? satu malaya dah tahu.

  7. apela nk jd ngan celebrity sekarang nie
    untuk jd terkenal rela gadai body….
    sosial x ingat…
    bagai dunia nie diaorg yang cipta
    x kenal dosa dan tuhan dah
    lupa nanti balasan di akhirat nanti…
    buat malu bangsa n agama jer

  8. pd pdpt aku la,bakal suami dia ni bek tinggalkan jer minah ni,manusia maa..klu dah kawen nt pun dia still buat benda yg sama lg…susah nak pcaya org zmn skang…dah tau buah tu busuk,xkan nak beli lg…tinggal sudeh biatch mcmtu…

  9. bakar mu di neraka

    sosial tak ingat akhirat… kat padang mashyar nanti tau la nasib kamu.kami ni pon bukan baik sangat tapi seks parti tu sungguh2 memalukan,.. pelacur pun ada harga,.. kamu free free jer bagi,.. subhanallah,…ni yang tertangkap yang tak dapat tangkap taktaulah,…
    bole tahan juga nasihat azlan,dah semua tahu takkan laki dia tak tau,.. kot2 laki dia pon 2 X 5 wat parti gak,,,nauzubillah minzalik

  10. apa lah nak jadi ngan orang pompuan skrg nie
    makin berani lak..yang pasangan laki bini tue ingat nie negara israel ke….kepala hotak dia….segala rakyat akan hina nmenyumpah..mcm maner orang nak percaya dia nie baca berita

  11. dah kena baru tau..blom kena kalau org nasihat, sure org yg nasihat tu kena marah…ha, sendiri la mau ingat, baru tau langit tinggi rendah..agaknya kalau x pergi party sex tu, kira kolot, x moden..

    ni terlebih moden punya pasal la ni..satu dunia tau…amik bahagian!

  12. hey.. hey korg…. suka suki je judge n ckp org mcm tuh.. lebih2.. hey igt tau.. ALLAH S.W.T saja yg tau apa hukuman yg akan diberikan… korg mengaibkan org ,mcm ni.. igt x berdosa ker?…lu pikirlah sendiri..

counter statistics