Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Saiful Apek dedah tembelang David Teo, tak bayar payment arwah Bob Kuman

Saiful Apek dedah tembelang David Teo, tak bayar payment arwah Bob Kuman

Kisah arwah Bob Kuman pulang ke Rahmatullah tidak hilang sedihnye lagi. Timbul cerite baru apabila Saiful Apek, rakan artis yang rapat kepada arwah telah mendedahkan tembelang David Teo di laman sesawang Facebook miliknye. Saiful Apek meluahkan perasaan tidak puas hati apabila menyatakan bahawa David Teo tidak membayar payment buat arwah Bob. Saiful menerangkan bahawa itu adalah amanah oleh arwah supaya disampaikan kepada umum mengenai tuntutan paymentnya sebagai punce rezeki buat isteri dan anak-anaknya. Lagi gambar kemarahan Saiful Apek after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

21 comments

  1. Derp, awk dah salah tafsir la derp, baca betul2 balik status apek. Dia bukan nak tuntut hak arwah, tapi hak sendiri n gunakan nama arwah untuk create isu. Cuba baca balik dgn teliti.

    • ye ke Adrian? apsal bila aku baca, Apek mmg menuntut hak arwah yg juga merupakan bestfirend beliau? status ckp cina tu bkn sindiran ke buat David Teo?

    • ntah adrian cuba baca betol2 tu mungkin msg dr david teo to apek ape la..

  2. Apa-apa je lah… Kalau betul Mejar (K) David Teo tak bayar, bayar je lah… Duit kan banyak.
    Istilah Mejar (K)? Mmm… (K) ni merujuk kontrak dalam sektor pekerjaan.

  3. skrg nie senang jer nak dpt gelaran mejar,kerusi apa2 tah lg…bt bisnes filem laku meletop juta2 msk wataniah dpt la pangkat mejar kerusi tu…rsnya dato k(hubby ct) tu pun dpt pangkat kolonel kot…ada duit semua blh dpt…

  4. Buktikan lah kalau de hutang tak dibayar..bukan pakai tuntut kosong jek! Hari tu masa arwah masa hidup, David siap cakap kalau konfirm masih de hutang yg leh dibuktikan, siap dia sanggup bayar interest tambahan 10% tapi cabaran tu tak disahut pun…terus senyap. Kalau nak mintak bantuan kewangan sekali pun, mintak elok2 bukan nye buat tuntutan kata masih de hutang tak bayar. Setakat 6K tu, David tak kan lebih kaya lah….yg Apek tiba2 meroyan sambung cite ni pe hal pulak??? Kat Msia de undang2, so kalau matang dan gentlemen, hantar je surat lawyer buat tuntutan rasmi. Bukan terikut stail betina2 main facebook atau twitter berbagai kodem org sana sini nak tuntut hutang (kalau wujud pun lah). Sah tak berkembang artis2 melayu ni…bukan kata old school ni kes NO SCHOOL!! Dasar melayu kampung meroyan….

    • Anti Nakotik Msia

      Apek tengah high tu!!!!! Maafkan dia. Kes dia kat mahkamah pun tak settle2 lagi, perangai pun tak tentu hala lagi, nak buat hal pulak dengan org kuat filem sekarang. Ishhh3x tak sedar untung si jerangkung tulang ni…sedar2lah ko tu bakal masuk jel..jangan over2 sgt! Ingat org respect ko ke????

    • Hampehhh Saiful Apek ni.. Nk tuntut ‘sedekah’ DT lak.. Biarlah Roh arwah tu aman disana dn jgn dok ungkit2 lg.. Ms arwah idup lg DT dh mta bukti klu dia masih berhutang dgn arwah tp arwah x de pun tunjuk bukti.. Saiful Apek tgh lalok pas hidu gam ni sbb tu meroyan

    • kang ak ckp ko bodo ko marah, nk pakai khidmat lawyer juz 4 6k? u x skolah ker? nk bayar khidmat lawyer jer dah lebih dr tuntutan.
      senang cerita la ckp mmg senang tp mudah mudahan Allah tunjukkan situasi arwah bob tu balik pada S.sam time tu tgk la S.sam buat ape, ni la org kita orang kaya jer diangkat tinggi wpn bkn bgsa sendiri, cuba la S.sam fikir org kaya lah susah nk bayar hutang..

  5. sandrianasiska

    Panggilah Kolonel Zed Zaidi … dia kan tengah bersemangat nak perjuangkan seniman. Orang lain tak yah masuk campur.

  6. Dah dah tok sah gaduh-gaduh, sama-sama bodoh pun nak gaduh ker….

  7. keh keh.. kolonel zed zaidi ek.. lawak tul..

  8. org2 ni cakap ikut sedap mulut aje. Kalau hutang 6K nak pakai lawyer…dia dpt apa? bayar service lawyer sekian bnyk. kesian…kesian..

    • Lawyer Kutip Hutang

      NI lagi golongan NO SCHOOL!!! Kalau dah saman pakai lawyer, dan kalau sahih org yg disaman masih berhutang, ko samanlah lebih sikit termasuk kos mahkamah sekali. Jgn lah hutang 6K ko tuntut 6K..mintaklah dgn interest dan kos tanggungan lain termasuk kos guaman!! Bangang!! Kalau tul de bukti, tentu yg disaman awal settle sebelum masuk mahkamah..settle out of court..pau lebih sikit! Tu pun kena ajar ke???! Bagi komen dlm blog je pandai…pung pang pung pang org melayu biasalah KOSONG KOSONG KOSONG..cam lagu tu…..pakai akal lah hoiiiii…opssss tak de akal nak pakai rupanye!

      • aik..lawyer tolong la depa tuh..prepare.leh dpt bayaran gak kan utk lawyer..haha

  9. sandrianasiska

    Mana zed zaidi pejuang seniman. Takkan kecut dgn david

  10. K tu kehormat la…

  11. Setuju…setuju…mana zed zaidi ni…ni la masanya..xkan senyap je kot

  12. kita pun x tahu kan sebenarnye cerita ni mcm mana…..tapi yg pastinye kita memang x boleh percaya 100% kat orang kafir ni…lama2 dia akan tikam kita balik

    • setuju sgt2..dlm kepala dorg tau putar belit dan pergunakan org lain ja…baik mcm mn pon dorg, isi hati paling hitam kita tak tau..berwaspadalah…

  13. KORANG NI N

counter statistics