Saturday , December 3 2016
Home / Gossip Panas / Saiful Malaysian Idol disodomi 16 lelaki?

Saiful Malaysian Idol disodomi 16 lelaki?

Petikan di ambil dari blog Azwan Ali.

Yang hangit nya nokkk…..malam tu….di PD….Diva ni di enjut lebih 16 anak anak ikanz sekaligus nokkk !!! Sumpah…..member kita si nyah pun join sama nokkk !!! Lebih ngeri nokk….semasa di liwat bergilir gilir tu nokkk….diva jambu lagi tergebuzz ni….siap di PANCUT AIR KENCING jantan jantan anak ikanz tu…ke muka Diva Gebuzz ni nokkk !!! Hambik ko !!! Ala ala seks ganaz lagi kejam …..OBAMA US style lah nokkk !!! ‘

Komen hamba ALLAH SWT Azwan Ali….

Diva Azwan Ali akui ….begitu JAMBU si diva sekor ni !!! Dah lah jambuuu….very the petite !!! Mana jantan anak anak ikanz tak berebut enjut diva kuwek seks ni kann??? Dah tu…dalam imej drag pulak??? Gerenti 16 ekor mat mat rempit busuk tu….bagaikan mimpi dapat main sekor diva Realiti IDOL ramai gitew !!! Giler tak naik syeikh???

Komen penulis: Penulis rasa, artis tersebut tak layan kegedikkan Azwan membuatkan Azwan membuat statement seperti ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

8 comments

  1. huhu…cian ler…

  2. Yg bercerita tuh bkn ke pernah kata dah insaf.. yg baca lak jd berdosa… aduyaiiii

  3. yg report citer bg sume bace tu pn 2×5… hm… na-u-zubillah..

  4. leh caye ke… klu btul semoga seme2 insaf termsk yg tukang tulis cite tuh

  5. 16 orang SONTOT dia…itu petua lawas berak….BOLEH KENA BUASIR tu!!

  6. aku tak percaya….semua 2 fitnah…saiful sabaq…

  7. EEE .. GELI BETOL LAAAA .. PUIIHHHH

counter statistics