Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Saiful Malaysian Idol jawab isu sodomi

Saiful Malaysian Idol jawab isu sodomi

Tempoh hari kecoh bila Azwan Ali, pelakon Avatar versi Malaysia mengutuk Saiful Malaysian Idol rabak di sodomi 16 lelaki dalam blog die. Apa lagi, Saiful MI bak cacing kepanasan telah menafikan fitnah oleh Azwan tu. Kata Saiful, sepanjang 2 tahun die tak pernah keluar dari Sarawak masakan die berparti seks luar tabii di Port Dickson, N9 seperti yang dituduh Azwan Ali.

Terang Saiful lagi, selepas die tamat kontrak dengan syarikat rakaman di Semenanjung Malaysia, die dah tak lagi aktif menyanyi, die sibuk menguruskan perniagaannya di Sarawak. Ha, Azwan! Ape cerite ni. Dasar mulot puaka betul si pemaisuri segala pondan ni. Dulu beriya kata insaf selepas tunaikan umrah, rupanya indah khabar dari bontot die sendiri. Perangai lama kembali menyinga.

Tapi ade satu kenyataan dari Saiful MI yang memang tak boleh blah juge.

Bagi saya ia langsung tidak masuk akal, lebih-lebih lagi saya lelaki tulen dan tidak mengamal seks luar tabii.

Hahaha! Adoi mak gayah sorang ni pun pandai buat kenyataan kan! Penampilan serupa maknyah ni siapa ya kalau bukan die?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

8 comments

  1. ermm…PHOTOSHOPED… not real..

  2. sape nk ngaku berak tengah jalan

  3. klu tulen, alhamdulillah..bagus le. jgn le smpi Allah turunkan bala sok mcm kpd umat Nabi Luth…
    klu dah buat salah tu semoga kembali ke pangkal jln, pintu taubat masih terbuka…

  4. bukan Saiful MI je, ramai lagi artis lelaki yg gay…tapi coverline, bagi artis gay dan coverline tu, sampai bila korang nak main bontut, bila bontot dah kena buasir baru korang tau….aku pun tak tau apa dah jadi dgn dunia skrg, dah betul2 akhir zaman, lelaki bernafsu bila tengok lelaki hensem…mmg x dinafikan ada kes pompuan suka pompuan, tapi x ramai macam kes jantan2 gay ni…aku penah masuk satu kelab kat kl…naik takut tgk jantan berpeluk sesama jantan, aku pompuan cun ni langsung diorang tak pandang….hehehe…generasi akan dtg rasanya susah nak cari lelaki sejati…maka ramailah perempuan yg rela membujang …think about it

  5. Nampaknya golongan gay di Malaysia terdiri dari golongan artis~

  6. sapa yg xkenal sipondan nih kat swak.kat swak lagi dia daring jd pompuan abis.. siap jln2 berpegangan tangan dgn boyfren gay dia tuh.jgn jawab manusia.. jawab lah Allah nanti.. 😉

counter statistics