Sunday , December 11 2016
Home / Pelik / Saintis telah menjumpai 5 planet baru?

Saintis telah menjumpai 5 planet baru?

Betul ke khabar angin mengatakan yang saintis Amerika dah menemui 5 planet baru di luar planet kite? Dan ditambah lagi, 1 planet tersebut diramal akan merempuh bumi pada 21 Mei 2011?! WTF! Baca lagi untuk maklumat lanjut!

Seriously it’s just a joke uolss. Jangan ade yang sentap pulak dengan kami yep. Kih kih kih. Gambar-gambar di atas ini sebenarnya hasil artwork Christopher Jonassen. Gambar yang diambil itu, adalah gambar bontot pelbagai jenis periuk.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

28 comments

  1. cehhhh….wat suspender jer…

  2. WTF… Gugur Jantung Den..

  3. tak sangka bontot periuk pun boleh jadi art. hihi 😛

  4. baik kata 7 je seperti dragon ball

  5. keh keh keh… patut la cam kenal je gambar no.4 tu. sebijik bontot periuk mak aku. awesome!!!

    but, aku ada baca psl pendapat kata permulaan kiamat 21 mei ni. ada 1 kumpulan nama Family Radio Ministry. ketua dia nama camping.. harold camping ke apa ntah. diorg ni la yg ramal kata bumi akan ditimpa malapetaka dahhhsyatt yg berpanjangan bermula pada 21 mei ni dan akhirnya kiamat pada 21 oktober. the best thing is, mamat ni org yang sama dulu yg meramal kiamat pada tahun 94.

    • hm..cuba baca buku 2012 dari muhammad alexander..tu cite pasal kiamat berdasarkan fakta dari alquran dan hadis. walaupun tajuk buku tu 2012..bukan la betul kiamat thn 2012. baca buku tu dlu baru tau.

  6. KUANG AJO!! MATI2 AKU INGAT PALNET BARU..APE KEJADAHNYE NI..

  7. jiran depan saya dah terkejut sampai menyembur air liur kat screen computer…ha3

  8. Apa daa… kiamat kan jatuh pada hari Jumaat… kalau 21may11 hari Sabtu der…

  9. ada negara yang garis khatulistiwanya tak sama dengan kita yang mana hari jumaat nya awal atau lewat sehari…mungkin jumaat di negaranya tapi sudah sabtu di negara kita…hmmm, who know?. tapi kita harus percaya bahawa kiamat itu rahsia Allah, so abaikan manusia yang ramal kiamat pada tarikh tarikh tersebut..

  10. wei meh dtg umah opah aku tgk bontot kuali .. nie planet yg ke 77 .. hahaha

  11. wat der hell bro…

  12. Jom register di *remove by Poyo Ganaz, please contact us for more information* . . .website sosial malaysia . .law anda berminat nk jadi admin . .ikuti syarat mudah yg dsediakan k .. =)

  13. this is not a joke…jgn main2 perkara akhirat..

  14. lawak bgang xtntu pasal bangang glew

  15. alahai..sume nk emo…inikan joke..aduih masyarakat2

  16. bongok gle..benda cam ni pon nak men2 ke???

  17. mcm gampang!!!!

  18. wahahahaha…….bagus saintis ni!

  19. cis cis cis…hampir ternganga jap td..huhuhu

  20. kita patut bertawakal kepada Allah.

  21. terkejut gak td..terkono denn

counter statistics