Thursday , July 27 2017
Home / Dunia Artis / Salina Salibi bersama keluarga (7 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bekas isteri Along Cham, Zila Seeron fesyen rambut baru (6 Gambar)

Baru-baru ini, bekas isteri kepada Along Cham telah tampil dengan gaya rambut yang baharu dan ...

5 comments

  1. body malatops!

  2. mantap….

  3. Bukan takat body jer..cantik dia ni jenis yg sihat. Tengok rupa dia pun tau dia jenis yg jaga kesihatan. Suka tengok gmbr dia org family kat sini. Anak pun cute sangat..

  4. aku sokong…lh satu stp lakonan dia nmpk real sj….

  5. sok ank ikot mak nye seksi..waakkakaka

counter statistics