Saturday , September 23 2017
Home / Dunia Artis / Salina Salibi bersama keluarga (7 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Tauke Jambu berkahwin Disember 2017 (6 Gambar)

Sekalung tahniah kami ucapkan kepada pelawak terkenal, Tauke Jambu yang bakal melangsungkan perkahwinan pada hujung ...

5 comments

  1. body malatops!

  2. mantap….

  3. Bukan takat body jer..cantik dia ni jenis yg sihat. Tengok rupa dia pun tau dia jenis yg jaga kesihatan. Suka tengok gmbr dia org family kat sini. Anak pun cute sangat..

  4. aku sokong…lh satu stp lakonan dia nmpk real sj….

  5. sok ank ikot mak nye seksi..waakkakaka

counter statistics