Friday , May 26 2017
Home / Dunia Artis / Sambutan 64 tahun RTM bersiaran

Sambutan 64 tahun RTM bersiaran

Penyanyi One Nation Emcees, Mimifly buat mimik muka ala-ala cute tapi tak menjadi. LOL!

Personaliti RTM menunjukkan bakat dalam bidang nyanyian

Lawak legend, Ahmad Busu (bertongkat), Yahya, Zainuddin dan Datuk Aziz Sattar juga hadir.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nassier Wahab dianugerahkan DIMP, bawa gelaran Datuk

Sekalung tahniah kami ucapkan buat penyanyi popular era 1980-an, Nassier Wahab, 55, apabila dianugerahkan Darjah ...

6 comments

  1. cute is natural, mane ble dibuat2.. kihkihkih..

  2. die ni bkn nye lawo pn..mekap je lbh..cube x mekap..xlawo pn..hahaha

  3. jond dengan labuya

    betul lah gatei

  4. suka hati dia la nak cute…kalo yg menaip tu cute ke,hensem ke, jauh dlm hati tu kalau buruk tetap tidak sempurna tau tak..insaf la wahai manusia…

counter statistics