Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Sambutan Birthday Fasha Sanda bersama Jejai

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

12 comments

  1. perasan baik sangat

    marsha peluk sapa tu???

  2. lor xabes2 lagi ker..pape jela..jnji pasha bahagier

  3. nampak ada botol arak kt sebelah kek tu… insaf lah..mati bila2 je ,amik iktibar ..arwah din beramboi..muda lagi meninggal

  4. hmm dah officially declare lam AC? ari tu.. xyah aaa kekwn lelama klu dah suke sama suke, nikah cepat2 at least leh kurangkan fitnah.

  5. speechless!!!

  6. kalo dh smbut tmpt clubing dh smp mcm tu..mesti la ade arak skali..idop artis mesia la katekan..yg haram lg deme suke wt..hahaha..bengong!!

  7. dlm surat khabar ari neyh 5/4/2010 si pasha neyh ckp thn neyh 1st tym dye xberparti smbut besday dy utk umo dy yg kew 26 thn..tp neyh da bukti..pew cite??

  8. sian nora dpt laki camni..sib dh cerai..perghh..insap2

  9. Kang Joko Santoso

    memang sah xde sape arits yg layak jadik idola rakyat/remaja Malaysia. Harap2 jangan ade usaha nk tonjolkan golongan artis ni jadi idola remaja..akan semakin hancurlah generasi negara tercinta ini. Inilah fenomena akhir zaman. Ingat sabda Nabi Muhammad s..w.."akhir zaman nanti kalangan umatku yg menjaga agama adalah spt megenggam bara api"..Natijahnya betapa sukarnya org yg menjaga.mempertahankan Islam. yg didewa2kan org Islam yg meruntuhkan agama sendiri. Hanya Rasullah contoh idola umat manusia yg sebaik2nya.

  10. Huwaa.. mengantuknya.. dah tak cerita lain ker?..

counter statistics