Monday , December 5 2016
Home / Lawak Jenaka / Sangat Comel: Apabila baby kembar berbual bersama

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

12 comments

  1. Tatatatatatatatata..!!! Apa la diaorg sembangkan tu. Kemain beriya2… Heheheheh.. Siap gelak2 lagi

  2. bhasa pe diowg gune..hehe

  3. bayi mmg ada their own language, bila besar hilang sebb dah learn language yang penjaga diorang jaga.

  4. macam paham jek memasing… so cute!!! hehehehe

  5. comelnya…………….

  6. I have twin boys and another boy that was born a year apart, plus my eldest, whom was 3 years older than the twins. They are now 11 and 10 – they look like triplet really. And this video is one heck of a trip down to memory lane for me – I miss those moments – and one word that we never understood was 'gonggonggee'. Aha! Go figure – we found out when they were like 5 (twins) – it's a parking lot. Nice ha – kids just brighten your day. They are my heros and mummy loves you so much.

  7. like my twin boys la…sgt gelihati bila tgk dorang borak

  8. me too… my twin boys… they are so close…. bila bergurau, betul2 gurau xhenti2 gelak ketawa, tapi bila bergaduh…siap..betul2 gaduh…tapi pas tu berpeluk balik….

  9. mcm dkat blogserius.

  10. Hahaha..

    Gelak gila tengok ni video.

    Apa sajalah yang diurang sembang..

    siap gelak segala bagai..

  11. mummy can i get tips how to get twins…hehe

  12. babies language…hanya dia org aje yg faham…so cute…

counter statistics