Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Secretaries’s Week 2012: Live with Siti Nurhaliza (12 gambar)

Secretaries’s Week 2012: Live with Siti Nurhaliza (12 gambar)

Terima kasih diucapkan kepada pengirim email kerana memaklumkan program ini kepada kami. Difahamkan, program Secretaries’s Week: Afternoon of Elegance, Live with Datuk Siti Nuhaliza ini berlangsung nun jauh di selatan sana iaitu di Persada Johor Conventional Centre, Johor Bahru pada 10 April 2012. Pada program ini terdapat special guest star appreance iaitu Ramlah Ram. Wow kak Ramlah, sangat biruuuuuu yo! I lo lo lo lo loikeeeeee milf. OPPS! Gambar penuh after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

8 comments

  1. pkai tdg tp pkai ketat…pkai tdg hnye mngikut trend..aurat ttp trddah..dunie2..

  2. pengkritik positif

    Kesian, Kak Ramlah baju ketat sangat… Kamera pulak fokus betui2 dekat punggong…
    malu la.. pakai tudung baju sendat sangat… ambiklah iktibar….

  3. Pakai tudung baju ketat giler, lagi satu pakai tudung rambot depan terkeluar leher semua nampak… Dunia akhir zaman

    ~otak mati~

  4. siti nie kejap kt kempen simply ct tu nmpk kurus…kt sini gemuk…cmne tu???xkan leh kurus n gemuk dlm mase seari due???pelik…pelik…yg ramlah ram tu cm pakai tudung sebab nk naik name je nmpknyer….tudung pakai…tp baju??ermmm….ontahler…donia…donia….

    • hai.. kutuk pakaian ramlah je nampak?? siti tu lagi tak sempurna pakaiannya, aurat terdedah merata2.. tudung terdedah jambul, terdedah tengkuk, lengan…, baju fit.. donia… donia…

  5. sekurang2 nya dorang tk pakai terdedah sana sni mcm artis2 skunk nie…biasalah manusia lambat laun akan berubah juga cuma tunggu masa jer ….mcm kak ramlah sekurang2nya bertudung maybe lambat laun akan berubah secara perlahan2 kalau nk berubah trus mendadak pun ssh juga … 🙂

  6. menyampah betul

    ct tu nampak kurus coz pakai korset…kalo dia bukak korset dia tu tersembul lar perut dia yg tak terbendung dia tu…pakai korset body nampak cantik lar bl tak pakai dato k saje la tau betapa terjojol sana sininya…luaran nampak cantik kot dlmnan selulit bagai kot…

    • pengkritik positif

      awak biasa tengok Siti live ke? Saya pernah tengok live, Siti ni kurus sahaja… tak ada apa yang tersembul pun. Yang dok kutuk tu, awak tu cantik sangat ke?

counter statistics