Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Sedih melihat nasib anjing-anjing ini

Sedih melihat nasib anjing-anjing ini

Saat gambar ni di’post, pastinya kelibat anjing-anjing ini sudah menjadi tahi kepada manusia-manusia di Korea. Gambar-gambar anjing yang menunggu saat untuk dibunuh untuk dijadikan santapan bagi warga Korea. Gambar saat disembelih, tidak sanggup untuk kami paparkan.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

10 comments

  1. stop animal cruelty

  2. Allah makk… pe iyee …
    Dah x bnyk benda bley buat makan keee eee.. x pahamm

  3. nasib binatang.sekurang-kurangnya kena sembelih.ini tidak, manusia sesama
    manusia,PUKUL SAMPAI MATI.kemudian bakar sampai jadi abu.al-fatihah
    kepada mangsa.

  4. kesian dgn haiwan haiwan peliharaan :((( China, Korea, Japan memang negara yang terkenal dgn melakukan kekejaman terhadap haiwan peliharaan.

  5. jahanam btol la org negara2 china,thailand,japan n sekutu dgnnya suka seksa binatang,dibunuh dan dijadikan makanan..sbb tu allah byk turunkan bencana kat negara2 tu..semoga dorang dpt balasan dasyat di akhirat nanti..amin

  6. byknye nye pembela hanjing kat sini. ayam ari2 kene sembelih xde plak yg nk marah… kui3…

  7. Wahai encik apebenda..

    saya org islam,tp saya paling benci org2 yang menganiayai haiwan termasuk babi & anjing,sbb dorang pun ciptaan tuhan yang bernyawa,tetap ada rasa sakit. and the second issue here is, dah xde benda lain ke nak makan, ayam tu mmg 1dunia dah biasa makan, while dogs are pets. hrp maklum

  8. berdosa besar seksa binatang gini…! Anjing mmg bnatang haram.. tp kita kna igt.. anjing antara binatang yg masuk syurga taw.. cicak je tak.. haram tu bkn sbb faktor die jht.. tp faktor hygiene utk manusia esp. 4 muslim. Aku xsmpi ati law tengok binatang2 gini org seksa wt makanan.. bnyk bnatang lg leh mkn..anjing jugak diorg nk mkn.. bodoh punya manusia.. lg bodoh dari binatang..

  9. Mat Skater Is Awi Aw

    Ape yg peliknye..orang sembelih binatang wat makan..Bkan mnyeksa n mnzalami mnatang tu.
    Cume yg nmpak agak pelik bg kite diorang makan anjing.

  10. DAMMIT!!! dogs are men's best friend (for non-muslim)!! how could them??!! dog can understand us well..F**KIN KOREAN SUCKS C**k!!

counter statistics