Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar Majlis Berinai Faezah Elai & Heykal Hanafiah (7 Gambar)

Sekitar Majlis Berinai Faezah Elai & Heykal Hanafiah (7 Gambar)

Sudah tidak rahsia lagi. Pastinya suami Faezah Elai ialah Hekyal Hanafiah. Majlis diadakan secara tertutup ini di ruangan bankuet Kondominium Platino, Pulau Pinang. Hadirin yang dijemput hanyalah dikalangan keluarga terdekat dan beberapa pihak media.

Sumber dipetik: mummyirfan forum CARI

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

14 comments

  1. TAHNIAH!!!!!SELAMAT PENGANTIN BARU…………. FAIZAH DAN HEYKAL. SEMOGA KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT 😀

  2. korang tgk perut dia,smcm je ak tgk..xtau le klu ak slh pndang..

  3. ok ja pun perut dia….huhuhu….tahniah selamat pengantin baru….

  4. perut dier mmg mcm tu la…. x payah la nak bersangka xbaik…. apa da ….

  5. Come on la, macam la semua orang ada perut flat dan toned? fikiran itu cuma bersihkan dulu. Perut kau flat sgt ke?

    BTW, selamat pengantin baru, faezah elai.

  6. : asal org nak nikah je soh tgk perut.. x de keje. ade jer berprasangka x baik. tgk la baju die ke, pelamin die ke, muka laki die ke.. haishhh!

  7. baju 2 besar la…tym aku khwn dlu pn pakai bju mcm 2…baju 2 berat tau x…tebal….

  8. aku suke gmbr dia bju biru…mcm ank patung…

  9. skrg ni aku nk tny…yg dibulatkan 2 utk pe?

  10. wauu cntik lha dia pkai bju wrna biru ..

  11. Dakwaan mengatakan saya dan Heykal pernah dilihat berdua-duaan di lokasi penggambaran, adalah karut! Perkara itu boleh dirujuk kepada kru produksi Asmara, mereka tidak pernah melihat saya dan Heykal bermesra! Kami bertemu sekadar berbincang soal kerja. Tidak dinafikan, hubungan saya dan Heykal baik kerana selepas Asmara, saya turut berlakon satu lagi drama arahannya, Dalca Mami Georgetown. Namun, saya sedia maklum, Heykal sudah berkeluarga. Sekalipun baik dengannya, saya bukan jenis suka ambil suami orang!

  12. teringat dulu dia pnh komen cmnie..heii…manusia, manusia..

  13. hanya ALLAH Maha Mengatahui..

counter statistics