Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar majlis berinai Fasha Sandha

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

7 comments

  1. BAGUS LE..JGN BYK GOSIP..KAWIN JE..BARU TAU INDAHNYE HIDUP PENUH TANGGUNGJAWAB.

  2. ish comel betul la si fasha ni.kena2 pulak pakai tudung pink ni without any makeup…cantiknya…..so cute la…bertuah jejai dpt fasha yg comel dan manja..huh

  3. Ishh! Bukan ke ustaz dah beritahu haram inai tatoo ni… kalau nak juga berinai untuk menunjukkan dah bernikah, yang macam biasa tu, inai dijari saja. Tak perlu bertatooo…. Masa pergi kursus nikah tak kan tak diberitahu???

  4. LADA BESORRRRRRRRR

    MMG PERAMPAS……….TP X NGAKU JUGAK KAN.HAHAHA!!!!!!!!!!!!!!SEMOGA BEBAHGIA LA,

  5. korang ni ada 2 jer nampak salah orang kan …cuba turn korang nanti baru ko tau ….apa pun restui jer dia untuk pekara yang baek…ko ingat komen orang ni tk berdosa ker …pikir2 kan lah dan selamat beramal

  6. kan cantek pakai tudung..

counter statistics