Saturday , December 3 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar majlis cukur jambul anak Marion Caunter, Leia Rose Caunter (6 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

6 comments

  1. beautiful family……..

  2. marion caunter lawa giler..

  3. demi harta dan kekayaan..biar hilang pegangan agama yg dulu…

    • bodoh la statment ngko…. die masuk Islam sbb da dapt hidayah dr Allah, bkn kerana harta dan kekayaan. KLu x masuk Islam pun mmg die da kaya dan bharta. x tau la kau ni bile nk dapat hidayah.

  4. Marion sejak beranak ni nampak makin cantik dan sexy..dulu keding je tapi sekarang wowwww…body pun dah de shape sepatutnye sebagai seorang wanita..tetek dulu ciput je dah jadi buah tembikai susu..Bagus Bagus..camni lah suami sayang. Ni bini2 lain, baru beranak satu tetek dah londei dan gayut lembik!!! Kalau tetek asyik memandang ke tanah, jgn harap suami tak bayang org lain…layan kerana tanggungjawab je tapi pikiran pada org lain….ni lah realiti nye!

  5. tetek bini ko lembek ke hahhahaha

counter statistics