Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar majlis harijadi Fasha Sandha yang ke-28 (5 gambar)

Sekitar majlis harijadi Fasha Sandha yang ke-28 (5 gambar)

Fasha Sandha melalui laman twitternye berterima kasih kepada rakan-rakan & keluarga di atas sambutan majlis harijadinya yang ke-28. Fasha yang hadir memakai gaun seksi berwarna ungu ditemani Jejai ketika memotong kek. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: Twitter Fasha Sandha

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

19 comments

  1. badan die mak aiiiii!!!

  2. Bdan dye mak aii!!.huhu.
    baik lar ttup, dr buka.. ╯.╰

  3. huduhnya la si jejai ni.kalau dpt anak muka jejai mesti buruk.itu pn kalau dpt anak, kata org kalau rampas laki org ni susah nk dpt anak.xkisah ler kan……..laki buruk,anak buruk, janji duit laki byk ye x

  4. dah mcm rupa bini tarzan dah si pasa pkai baju camtu..dah la body mcm mak org..euwwww!!!

  5. ingatkan aku je yg notice pasal badan dia yg mengembang… tgk comment2 semua pon bersependapat gak!

  6. MST ADE AIR SETAN..DAH MABUK2 APE LG..RASMILAH MLM PERTAMA YG DH KE BERAPA KALI..KLU KAT DOK KAT USA MST DH 2-3 ANAK HARAM BABI DUA EKOR NI

  7. huk3x bkn nak mengata la kan tp gambar fs nie nampak trk nau meak up dia bertepung muka dia mcm…kalo tak meak up biasa2 jer dia nih…bdn lak usah ckp lar mengelebeh tang tangan tu dasyat btl…duit byk2 pegi lar bt treatment kasi tegang b4 nikah…org kata kasut lama polish baru..tah apa la si jejai nie kejar sgt si fs nie bkn cantik mana pun blm nikah lg bdn dah kembang tak cantik langsung…

  8. badan dia lembik2 mcm dah beranak le…. yuks….

  9. ayoo..gmok eh fasha sna … euh..x mntap..eh,mklum la..dha jdi bni org ktkan .. ibrat buah kpla dtbuk tupai..pasti x nyman dmkn n suda rosak ..

  10. Mak ai bahu dan lengan dia, macam ayam goyeng yang Upin Ipin suka makan la… Gumuknya… Ayam Belanda kot. Masak kicap pun sodap ni…

  11. dagu, hidung, dan mulut… hmmmm….

  12. korang ni… memanglah fasha tu nampak seksa sikit dengan baju mcm tu, tapi agak2lah nak komen. komen kata dh tebuk tupai, kalau kat USA dh anak 2-3, malam pertama kali keberapa, ada air setanlah (aku tgk tak ada pun dlm gambar.. pandai2 je..)..
    emmm tahu semua ya. korang semua duduk serumah dengan fasha dengan jejai ke??

  13. dok pam slalu kembang la

  14. Mrs RIzal??? hayooo sudey nikah ka? wateva laa… hB fasha..!! hope lepas kawen ni x seksi lagik… luv ya!

  15. dah tiba masanya fasha menutup mana yg terdedah.baru org x nampak.bila x nampak,xde la org nak kutuk.

  16. macam jebeng jer aku tenguk si jejai ni

  17. kek yg tangkap kt rumah tu nampak lagi menarik dr yg kek satu lagi

  18. Fasha ni nanti dah kawin mesti kembang ni belum kawin dah kembang….agak2nya setahun atau dua tahun kawin mesti jejai lari carik pompuan lagi hot hahahhaha Cheetahgirl

  19. badan mcm org dah kawin!
    hahahaa…

counter statistics