Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar majlis malam berinai Ella (10 gambar)

Sekitar majlis malam berinai Ella (10 gambar)

Hari ini bakal tercatat dalam sejarah, Ratu Rock Malaysia, Ella Aminuddin akan berkahwin dengan pasangannya, Azhar Ghazali. Akad nikah akan berlangsung pada malam ini selepas waktu Isyak dan dibuat secara tertutup. Majlis resepsi akan dibuatpada bulan Disember kelak. Lagi gambar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

22 comments

  1. nyampah org gediks

    cukup-cukup la tu gaya budak2… matang la sket… dah nak kawin pon…

    • nyampah sudahhhhh

      xsemestinya perangai dia mcm budak2 xmatang….jangan lihat org secara luaran….

    • yg ko nk kecoh tu apahal..ntah2 ko lg gedik..dia gedik cam tu pn bkn buat2…x pakai duit MAK BAPAK ko pn…

  2. nanti lps dia nikah n beranak dia jd matang la…selamat pengantin baru…cpt2 dpt anak hendaknye

    • Beranak???? HAHAHAHA..pandai u lawak! Umur 45 leh ke lagi beranak2?? Dah lah kaki high dan kaki smoking..yg penting dah lah tua, leh ke lagi ni????? Tgk lepas ni hilang gedik2 over tak..ala-ala budak kecik manja konon..cian laki ko, bayar mahal2 hantaran dapat standard recycle jek!But again, laki tak hensem langsung pun, mngkin terdesak..anak dara tua pun kebas je lah dulu..nnti baru cari slow2…nak lepas air je buat masa ni.

      • bro, itu sume keje Allah, jodoh pertemuan ajal semua di tangan Allah. dah jodoh dia. ko sape nak cakap umur dia 45 dia takleh beranak lagi? itu pun ketentuan Tuhan. kurang ajar punye orang.

      • Kurang ajar jugak orang melayu ISLAM atas nie. Lancang betul mulut dia mengutuk mengata dan jatuhkan hukuman atas orang. TUHAN ker dia? SEMPURNA ke dia? CUKUP ISLAM ker nak menilai orang sebegitu rupa? Have manners.

  3. sedap la….

  4. tk make up pun cantik…ella mmg tk pernah make up tebal pun selama ni…huuu majlis nikah tertutup..tk dpt la tgk…aku org port klang..and aku bangga dgn ella…

  5. selamat pengantin baru sayang sekali ella buat majlis kat sana aje sekiranya di sebelah Muar ada buat majlis kan seronok sbb suami ella tu org kampong kita. apa2pun selamat pengantin baru semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu.

  6. ella, tahniah…pakaian harap ditutup sikit coz nampak pakaian dalam (bra)

  7. tahniah dan slmt pengantin baru buat ella dan pasangan. Just jadi diri ella jgn peduli apa orang nk kata yg penting ella bahagia dan tidak menyusahkan org lain. Org yg kata ella gedik tu actually dia jelous coz dia xdpt jadi mcm ella coz gediknya kene dibuat-buat, xmcm ella original..anyway tahniah ye ella..

  8. hafiz nama sebenar

    eleh "nyampah" jeles ler tu……:p bz nk suruh org matang.hahahaha!!! sakit ati tu buang2 lerrr…
    Tu akak ELLA….Congrates ya!!!all the best!pedulik la org nk nyampah ker hapa ker.Bolayan jer.:*

  9. Tahniah akak ELLA …semoga rumahtangga kalian berkekalan hingga akhirat kelak yer …ape2 pon pedulik kan kate2 org yg negatif tu … saya tetap sokong n sayanggggg sgt2 kat kak Ella…saya peminat kak Ella sejak 20 tahun yg lalu … : )

  10. Setiap pernikahan membuat syaitan meraung. Semuga kelian dirahmati Allah swt dan semuga berbahagia,

  11. tahniah buat ella dan suami semoga rumahtanggah anda berkekalan hingga ke hujung nyawa….ammin
    <3

  12. selamat pengantin baru semoga bahagia hinggah ke akhir hayat ammin….<3<3

  13. jadilah isteri yang taat pada suami kerana suami itu syurga isteri dan suami itu adalah pelindung pada ISTERI……SAYANG SUAMI CINTA SUAMI INSYALLAH ISTERI AKAN DAPAT GANJARAN YANG LUMAYAN DARI ALLAH S.W.T……

  14. Sape yg kutuk ella tu..bukan pe,,cume dlm diri dia tu x chat ckit je

  15. Pape pun love you ella:-.-',:-) 🙂 🙂 🙂 🙂

counter statistics