Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar Majlis Perkahwinan Noraniza Idris & Jeffri (7 gambar)

Sekitar Majlis Perkahwinan Noraniza Idris & Jeffri (7 gambar)

Noraniza Idris telah selamat berkahwin dengan pasangannya Jeffri Hudi dengan majlis yang penuh gilang gemilang di Johor Bahru tempoh hari. Majlis yang diserikan lagi dengan keberangkatan D.Y.M.M Sultan Johor, Sultan Ibrahim  di majlis ini di Plaza Angsana. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

32 comments

  1. Semoga Noraniza Idris telah dengan pasangannya Jeffri Hudi, bahagia hingga ke akhir hayat !

  2. semiga kak ani n suami bhgia hingga ke akhir hayat…aminnnnnn

  3. alahai..nma bilal @imam ..aurat isteri msih dok tayang!

  4. dia sanding tu pakai tudung ke tak? confius.

  5. kan pakai serkup tu..kira oklah..drp tok ti lagi teruk

  6. manusia ni kalu bab nk kritik org first class tip top. tp dri sdri pun x betul. tu kan dia ttup rmbutnya x kn itu pun nk confuse

    • setuju…sbb tu..dlm neraka nnt..ramai yg kena siksa dgn digunting lidah2 mereka…tak takot ker dgn azab Allah ?

  7. confuse je. dats all. humpp

  8. mcm ni bru btl nk tayang kt dunia mjls perkhwinan masyarakat melayu…bkn pakai gaun…

  9. tayang aurat? bhgn yg mana tu? aku tengok sopan je..tudung mmg la dia x pakai tp pakai serkup kn.. nampak pelik plak kn klu perhiasan kat kepala tu letak atas tudung..agak2 la..bg aku pkahwinan dia ni xde nyer boleh timbul kontroversi la..xde dok ke hulu hilir sebut pasal sponsor..by the way, semoga kekal ke akhir hayat..aminnn..

  10. semoga bhgia ke akhir hayat.amin…
    ::)

  11. ape celup ni tottt tebal gler mekap dia. muahahaa da mcm ape ntah. bilal ni nk plak bsanding ye..
    hakhakhak

  12. masayaallah..korang nii..beristgfarlah…kenapa masih nak mengumpat perihal org lain? tidakkah kamu merasa malu dgn diri kamu sendiri?sudah2lah tu..biarkan hal mereka bersanding tu..doakan kebahagiaan mereka..

  13. org2 melayu (islam) khususnya…baik lelaki maupun perempuan..boleh dikatakan sama belaka…hati2 mereka ni penuh rasa dengki…kenapa agaknya yer? tak pernah puas hati dgn kelebihan org lain..org lebih dikutuk..org kurang atau tak cantik..pun lebih2 lagi kutuknya…agak2nya..diri sendiri tu..kalau org lain kutuk..marah tak?cermin2kan diri..agar nampak jelas wajah sebenar diri sendiri…selamat beramal..

  14. elehhh mcm good2 je ayat org kat atas ni. LOL~

    • alhamdulillah..memang ayat2 tu good belaka..lau terasa..maaf jer yer…ayat tu bertujuan menegur dan menasihati…jgn mengelabah…terima teguran tu..amik yg baik..buang tabiat yg busuk tu..kata org islam..islam tu kan indah..tak jadik indah bnyk..indah sikit2 dulu pun ok..lelama..jadik lorr indah semuanya….ade faham cik Lynn????hang pa ni org islam ke? maaf tanya..takut2 org dr negara laen lak..emm..

  15. maaf, nk tanya skit. apa aurat bagi org perempuan yg berugama islam.

    • aurat org perempuan tu..keseluruhan anggota tubuh badannya..kecuali muka dan 2 tapak tangan..itu ketika di dalam solat…jika keluar rumah atau berdepan dgn org yg bukan muhrim..maka sama jugak keadaannya…itulah perkara yg dituntut dlm al quran dan sunnah rasullullah…kata nak dapat syafaat nabi ketika di akhirat kelak..takkan tak mo ikut sunnah dan kewajiban syariaatnya ?

  16. sorry mekap terlalu tebal kot…. macam opera cina dah rupanya….sorry ini pendapat saya.. jangan ambil hati k…

  17. wanna..alang2 ko bukak internet tu ko google search je laa..nak tanye kt sini lak..ingat kelas fardu ain ape??

    • apa salahnya…jika ada sesape yg tau..leh bagitau kan..tak salah bertanya perkara yg hak…

  18. Dan tidak boleh mereka memperlihatkan aurat mereka kecuali aurat yang zahir (muka dan dua tapak tangan). Dan wajib mereka memakai tudung kepala serta menutupi bahagian dada mereka…. fyi. utk follower mazhab shafie, majority umat islam d malaysia, dakwah itu tuntutan. tq

    • alhamdulillah..bagus..pandai pun…so..kena labuhkan tudung tu hingga menutup dada anda..dan jgn pakai t.shirt yg nampak buntut anda…emmm,itu dah jadik masaalah sosial lak..kan.?

  19. rambut tutup..tp leher nampak..di kira belum menutup aurat dgn sempurna

  20. terkejut tengok dlm urtv dia org ambil gambar siap pegang2 tangan lagi…itu gambar lum nikah lagi. dah namanya artis sama je gayanya.

  21. mereka tu manusia biasa..bukan malaikat… sbb itu..dunia artis..penuh dgn pancaroba kemaksiatan..baik sengaja atau tak sengaja..

  22. setuju princess Q..

  23. die ni ke dulu yang anak die kantoikan die tgh main dengan sani?

counter statistics