Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar majlis pernikahan Amanda Misbun dan Hairulzain Fauzi (9 gambar)

Sekitar majlis pernikahan Amanda Misbun dan Hairulzain Fauzi (9 gambar)

Amanda Misbun, 23, adik kepada Haliza Misbun dan adik ipar Awie telah selamat diijab kabul dengan jejaka pilihan hatinya, Hairulzain Fauzi, 28, pada majlis akad nikah di rumah keluarganya di Pantai Hill Park, semalam.

Majlis akad nikah dilakukan ayahnya, Misbun Kaimi dalam majlis penuh gemilang dihadiri lebih kurang 800 jemputan termasuk keluarga terdekat dan beberapa rakan artis. Lagi gambar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

13 comments

  1. uwauu…cntek…spdan laa….~first

  2. kenapa tutup muka org yg bergambar dengan dia???

  3. laki dia ni mcm nyah je.pengantin ke2 yg burok slps memey

  4. opps bkn ke 2 tp ke 3,first memey,2nd ezlyn mse kat hotel..

  5. Muka pengantin pompuan tak naik seri. Pengantin lelaki pun camtu gak.

  6. Betul tu Patric Star..sy pun perasan muka pengantin espcially pengantin perempuan tak berseri langsung…maaf la ye.. sekadar pandangan mata ku

    • Kabez,

      Pengantin tak naik seri sebab mungkin Pak Andam/mak Andam pakai bedak batu Nyonya kot, atau mentol lighting camera nak kong kot atau kamera yang ambik gambar ni kamera cap ayam kot atau kot-kot, kot-kot, kot-kot …

  7. tak pe la..yang penting selamat diijab kabul..makeup pun simple but nice kan..nak tebal mcm mane lg?? ok la tu..

  8. pengantin perempuan takda seri at all.. kenapa mcm selekeh? rambut baju dan make up?

  9. Hahaha…dah memang selekeh.makeup macam mana pon memang selekeh.Sorry lah pengantin ye?tapi realiti ni.buat la sesuatu ngan muka tu.huhu

  10. korang kat atas ni bodoh suka2 ckp org buruk, xde seri.. mulut mcm longkang..

counter statistics