Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar majlis pernikahan Faezah Elai & Heykal Hanafiah (6 gambar)

Sekitar majlis pernikahan Faezah Elai & Heykal Hanafiah (6 gambar)

Faezah Elai telah menjadi isteri yang sah kepada Heykal Hanafiah selepas berlangsungnya majlis pernikahan pada sekitar 3.15 petang tadi. Dengan sekali lafaz maka terikatlah tali perkahwinan mereka beserta mas kahwin sebanyak RM1 ribu 1, walaubagaimanapun jumlah wang hantaran telah dirahsiakan.

Majlis resepsi di rumah pengantin perempuan akan berlangsung pada 3 Disember ini tetapi diadakan di Dewan Banquet Kem Tun Abdul Razak, Bukit Gedung, Pulau Pinang. Majlis resepsi pengantin lelaki diadakan pada keesokan harinya. Lag igambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

34 comments

  1. smoga berbahagia

  2. mak ai senyum smpi npk gusi ko ye…bina bahagia di atas penderitaan org lain…

    • aku setuju minah gusi cakap..

    • tAhu takpa semenjak faezah kawen aku jd benci ngn dia bkn main dkt melodi ckp takda papa siap kutuk lg exwife husband dia kata exwife tu hina dia caci dia, last2 ni apa? publisiti murahan muka ja cantik tp otak tareti nk pk nk famous cara mudah.

  3. Allah itu maha adil

  4. sihat laki dia… bertambah sehat la pasni dpt bini artis yg cun melecun.. sah2 lelaki itu berpoket sihat jugak.. 😀

  5. oh no, Hatta Dolmat skarang mcm dah ntah apa2. Baju2 yg dia design sumer dah jadi ntah apa2. Sorry to say, Hatta.

  6. PEEEEEEEEEEEEEEEE…..rampas..hihihi :p

  7. Mak oii ko xlh seksi lagi ke depan tok imam tue,,,,,,,,,,

  8. Mak oii ko xlh seksi lagi ke depan tok imam tue,,,,,,,,,,

  9. tak de seri pengantin lansung…

  10. control ckit le senyuman tu… ni gusi dan gigi dan sama lebarnya…

  11. X ssuai la kak faezah tllu cntik……npe x nk lelaki teruna di malaysia ni kn…pon rmi gak yg poket tbal2…pe pon wish u all bhgia..n x musthil pe yg blaku kt ex-wife hsbnd faezah x leh t,jd kt dri faezah gak..kn..kn..vote yes or no??peace:-*

  12. Untung ko Heykal..dapat yg lebih bergetah muda. Seronoknye! Faezah, tahniah ko dpt pe y ko nak..tak cepat putus asa! Kalau dah suka, try ambik, may the best win..so u win, u lah d best dri bini tua tu!! Asyik2 salahkan org rampas suami org..bini lama elok sgt ke??? Kalau elok sgt, suami tak layan org lain lahhh ooooiiii…

  13. rasa nk nyanyi lagu beaty and the beast jerp….larikkkkkkkkkkk ehehhee

    • Hahaha! a'ah kan, macam beauty & the beast xD

    • Lazimnye, yg cantik dapat yg tuttt dan yg kacak dapat yg tuttt, baru perkahwinan dapat tahan lama. Contoh lain Ashraf Muslim..Nabila Amy..Elly Mazlein..Rubeca Islam..dan sebagainye. Nasib baik Khairul Fahmi cepat sedar..so terima hakikat ini. Pasangan yg cantik dan kacak selalu tak tahan lama..sebab masing2 kena lebih dari sorang lagi.

  14. JANTAN kalo bini layan baik cam maner pun tapi ade betina luar yang menggoda cair gak …bini kat rumah da dpt betina tu lum dapat lg….msh b'getah tu pun kalao ade dara lagi la…

  15. DASAR PEROSAK RUMAH TANGGA ORG

  16. ellllla bini baru: nampak sgt ko jnis amik laki org .kalo ko mmg jnis pempuan baik xder la ckap cenggini.mcm main kotor jer..

  17. macam x sesuai jek couple ni.

  18. faezah cantek giler nape dpt husband cam dot…dot…dot

  19. umm ntah pape r…..perampas tol minah nh…harap bersbarla bkas wife laki 2….ad hikmah sbalik smua 2..cam ank ng ayah ker atok nh??hahaha

  20. elok sngt2 faezah oiiii………..pdn ngn ang,ak nk psan ko jgn kasi muko ke bini tua,biar die tdo sorng2 ble mlm……:p

  21. Lagu ni rupanya selera depa… Huhuhu, awat pengantin pompuan macam tak dak seri pengantin haa?? Kalau pengantin jantan tu confirm lah dah tak dak seri pengantin.

  22. they deserve each other la… kaki kelentong, kaki haprak, kaki kurap, semua kat depa! lantang je tekak cakap orang fitnah dia, tup-tup pi nikah la pulak… faezah, tak sangka hebat lakonan ang no…bekas bini heykal tu sebenarnya dapat hikmah, allah sayang kat dia… she deserves better…

  23. besar nyer gigi kau mak>>hahahaha. ni la org panggil raja sehari,tersengeh smpai nmpak gusi….hahahahahahahha tekezut aku nyah tngok gusi kau,hahahahahaha

  24. ORG KATA KARMA itu bahaya ohh

  25. dulu pompuan ni pnh komen cmni
    ' Dakwaan mengatakan saya dan Heykal pernah dilihat berdua-duaan di lokasi penggambaran, adalah karut! Perkara itu boleh dirujuk kepada kru produksi Asmara, mereka tidak pernah melihat saya dan Heykal bermesra! Kami bertemu sekadar berbincang soal kerja. Tidak dinafikan, hubungan saya dan Heykal baik kerana selepas Asmara, saya turut berlakon satu lagi drama arahannya, Dalca Mami Georgetown. Namun, saya sedia maklum, Heykal sudah berkeluarga. Sekalipun baik dengannya, saya bukan jenis suka ambil suami orang!"
    tgok apa da jdi skag??

  26. poket tebal..
    boleh la dapat bini lawa..
    jande die pun lawa..

  27. kate dulu ta amik suami orggg???ayooooooooo…..

counter statistics