Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar majlis pernikahan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob (7 gambar)

Sekitar majlis pernikahan Zahiril Adzim dan Shera Aiyob (7 gambar)

Dengan sekali lafaz, pelakon Zahiril Adzim, 27, sah bergelar suami kepada pengacara Shera Aiyob, 25, di rumah pengantin perempuan di Ipoh, Perak.

Pasangan tersebut dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan Aiyob Shaharuddin kira-kira pukul 10.30 pagi dengan mas kahwin sebanyak RM1 001. Beberapa keping gambar lagi after the jump.

Sumber dipetik: mStar Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

19 comments

  1. OMG … dia dha kwen..huhu .. btw congrat .. smoga kkal …ke ank cucu …

  2. sgt simple…like byk2….
    x mcm sstgh artis…kawen bgai nak rak..tp ape pun xdokk!!hahaha
    gud luck guyss!!
    i love their concept so much…

  3. nikah xpkai tudung…agak2 diberkati Allah x?

    • marilah kita doakan untuk mereka sebagaimana Rasulullah mendoakan ketika baginda mendengar ada pasangan yang bernikah..
      "Semoga pasangan suami isteri itu mendapat keberkatan Allah".. amein..

    • uiiii mulut u….agak2 la…. diberkati atau tidak itu urusan Tuhan…

  4. cengkong je..diet ke..haha

  5. Nak komen juga.. tapi tentang pakaian..

    pakaian pengantin perempuan..
    kenapa selalunya byk sgt aksesori pada baju.. renda.. ropol.. batu.. manik segala..
    tak rimas ke e?

  6. sepadan sangat…suke..suke….

  7. SWEETNYER…TAHNIAH BUAT KEDUA MEMPELAI…..

  8. SAYA pun suke gak hehehe

    "perlukan khidmat rundingan pelaburan unit trust menerusi akaun 1 kwsp,sila hubungi saya 012-2676091"

  9. nampak tak berseri sgt..ke sbb dia nampak makin kurus???

  10. sama2 comel….. cute sgt…..

  11. diberkati ke x bertudung ke dosa pahala bukan urusan kita,,,kalau bertudung sekali pun duduk berdua2an .. bercumbu cumbuan…diberkati ke?jangn la menilai org lain kerana diri kita sendiri pun belum boleh ternilai lagi…doa semoga pasangan ini kekal diberkati ke akhir hayat

  12. Tahniah…

  13. hmm…simple n nice..tp sy cume nk tau..maaf la ilmu agama sy xtggi..sy cume nk tau…pe hukumnya kalau jurusolek die tu adalah noks@nyah = lelaki..pgantin perempuan tgh ade air smbahyang…n si suami yg akn btalkan air smayang die nt dlm acara pmbatalan air smbahyang swaktu sarung cincin nt..klu da yg mekap die tu lelaki..mknanya da batal la air smbahyang die, bknlah hsbnd die yg btalkan? bole bg pndapat x? maaf la..sbb sy mmg terfikir psl ni n xtau pe hukumnya..

  14. Laaaa..pe hal kurus kering je bini aku ni..sampai buah pun dh tak de??! Cantik kat luar tapi body lemau je aku tengok…not worth RM18K pun..jumlah ni hanya utk yg cantik dan berbadan mcm Rozita Che Wan atau Zarina Ann Julie..2 in 1. Selama bercinta Shera ni pakai pushup ke?? Patutlah baju pengantin dia hari tu cam baju pinjam je..besar semacam..rupenye isinye tak de! Alaamakkk..rugi rasanye duit aku…

counter statistics