Wednesday , November 20 2019
Home / Dunia Artis / Sekitar Majlis Pertunangan Erin Malek dan Farriz Fauzy (12 Gambar)

Sekitar Majlis Pertunangan Erin Malek dan Farriz Fauzy (12 Gambar)

Erin Malek telah selamat melangsungkan majlis pertunangan-nya dengan Farriz Fauzy pada 21 Jun 2014. Majlis tersebut berlangsung pada 8.45 malam di rumah pihak perempuan. Erin telah berkongsi beberapa gambar pertunangannya melalui akaun Insta. Gambar penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Isu Nabila Huda peluk anjing baka Husky di New Zealand

Baru-baru ini kecoh apabila berlaku di Instagram milik artis Nabila Huda di mana dia memuat ...

5 comments

  1. DATUK SEBATANG

    Berbeza benar air muka KEIBUAN antara Fasha dan Nora…
    Biar time muda2 berjimmmmbaa bila dah berumahtangga focus suami dan anak… dari BERJIMBAAA LEPAS BERANAK sibuk hooray2 dgn geng meroyan..anak terabai….

    Sekarang tembelang konon mana punya baik akhirnya dah kelihatannnn..

  2. Betul ke tunang? Mcm kawin je. Bertempel dekat2 tu.

  3. IG - mirulazahari

    kenapa perlu buat aku macam ni erin :'( aku still sayang kau

counter statistics