Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar Majlis Pertunangan Fizz Fairuz & Azlyn Massiela (8 Gambar)

Sekitar Majlis Pertunangan Fizz Fairuz & Azlyn Massiela (8 Gambar)

fizzfairuztunang1

Dalam diam, Fizz Fairuz telah bertunang dengan gadis pilihan hatinya iaitu Azlyn Massiela. Ramai yang terperanjat kerana pertunangan yang dijangka itu dengan pasangan Almy Nadia namun lain pula ceritanya.

Tunang kepada Fizz ini merupakan salah seorang ahli Fizz Fairuz fan club. Majlis pertunangan mereka dikhabarkan telah berlangsung di Taman Pelindong Damai, Beserah, Kuantan Pahang pada 10 Februari 2013 yang lalu. Lagi gambar selepas ini.

fizzfairuztunang2

fizzfairuztunang3

fizzfairuztunang4

fizzfairuztunang5

fizzfairuztunang6

fizzfairuztunang7

fizzfairuztunang8

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

20 comments

  1. macam lagi lawa almy nad je…mate aku la…BTW god bless you

  2. kesian kat Almy Nadia :'(

  3. lor sopan sungguh baju lelakki……

  4. baju laki hampehhhh

  5. Seluar lagi hampeh

  6. Macam x sedia saja si Fizz ni….

  7. nasib si almy xjd ngn fizz..cm hampeh si fizz ni..ms tunang pon xprepare bju n pelik plak tgk die yg sarung cincin nasib ko la pompuan…

  8. mcm kene tunang pakse jer..ntah2 pilihan keluarga.kesia almy setia hujung nyawa..alihnya tk kesampaian…kesian sngt kat almy…

  9. Kesian almy..harap dapat jodoh yg baik cam irma ke..lgpun fizz mcm kurang baik je

  10. fizz fairuz ni muke mcm bangang je.. puihhh!! xlame putus aa ni..

  11. muka sama je mcm almy nadia..dasar lelaki tak hargai pmpuan.kesian almy yg setia…tula fizz pandai janji je tp tak tepati…..

  12. x minat fiz lagi, penipu! perosak hati pompuan! klu x nak gtau ler, cakap dolak dalih!.

  13. Kesian tunang dia ni.. Fizz doesn't respect you girl.. He doesn't even take an effort to dress appropriately for your engagement.. Yg perempuan dah dress up cantik2 and siap hias rumah bagai but lelaki tu datang mcm nak ke pasar mlm ja.. Sad.. Congrats Almy Nadia..

  14. 1) gmbr yg dia sarung cincin tu,gimmik je..sekadar utk amik gmbr…kan ada gmbr pompuan (biasanye makcik blah lelaki) yg sarungkan cincin kt tunang dia..
    2) baju fizz mmg xsesuai…even 'xde' dlm mjls,tp pakai la bju yg lebih proper…atleast kemeja ke…tp klu nak gmbr cntk,pakai la bju melayu…
    3) bkn se1 yg sedih kot utk almy,sbb xrugi pn xkhwn dgn fizz….
    4) lelaki mcm ni mmg xlayak utk almy…

  15. akhirnya…tuhan tunjukkan jugak..xsampai sebulan pun….fizz haru biru bertunang dgn bini org…nampaknya niat menipu almy nadia…dia pulak ditipu ngn bini org…..pedih sungguh…nampaknya keluarga 'tunang' fizz ni tak tahu hukum ke…tunangkan anak yg dh kawin ngn org lain…..pelik betul dunia2….

  16. Dri care pakaian mmg mcm kene buatan je..ikot je..xkn la org b'tung pkai cm tu kan..lbih2 lg artis..msti kene jga penampilan..

  17. Dari berita yang terkini… Kaum keluarga wanita tu sndri xtau dier dh menikah di selatan Thailand… Yang bersalah dalam hal ini ialah 'SUAMI' perempuan tu… Dh isteri no 2 satu hal…. kat selatan Thailand plak tu… x daftar di Malaysia…dh la ambik anak dara org keluarga perempuan pun xdiberitahu… DAYUSSSS punya jantan….!!! Kurang hajar….!!!

  18. Dah kawin dgn anak orang diam2..bila tak suka abaikan kawan tu..neraka jahanam la tempat kau jantan sial..

counter statistics