Monday , September 1 2014
Home / Dunia Artis / Sekitar majlis pertunangan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan (9 gambar)

Sekitar majlis pertunangan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan (9 gambar)

Hampir terlupe mengenai mereka berdua. Liyana Jasmay telah selamat bertunang dengan pasangannye, Fathuddin Mazlan di rumahnye di Kemensah Height, Kuala Lumpur. Pasangan lelaki menghantar 5 dulang berupa set wangian Gucci Guilty, set telekung, sebentuk cincin, sirih junjung dan cupcake. Manakala pihak perempuan membalas 7 dulang berupa berupa senaskah Al-Quran, set butang baju melayu, sebijik kek, sehelai kain samping, biskut, pewangi berjenama Dunhill dan cupcake.

Pada majlis yang gilang gemilang itu, masing-masing telah bersetuju untuk berkahwin pada 24 Januari 2013. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

11 comments

  1. alang2 grand ni baik nikah terus kann? kann?kannn?

  2. itu la pasal..tp dorg mampu..kite ade??wakakaka

  3. mak lelaki tu cam redha jer la..
    tak senyum pun..
    ketat semacam jer..

  4. Tahniah…semoga apa yg dirancang menjadi kenyataan dan semoga bahagia ke akhirnya.

  5. musti la ketat da dpt menantu kaki lidi

  6. EH EH..SAMPING TUNANG LIYANA SAMA MACAM YUSRY-LISA LAAA…

  7. Kalau liyana pakai selendang atau tudung mesti lagi sopan hmmm x sepadan langsung dgn tunang nya yg muka ala2 alim tu….gedik semacam je LJ ni sopan ar sikitt eeewwww cheetahgirl

  8. grand lagi time sepupu aku tunang huhu

  9. hnsemnya tunang hg LJ………………… suke3……hehehehe

counter statistics