Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Sekitar majlis pertunangan Puteri Fateen Nasuha (8 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

19 comments

  1. siapa dia ni?

  2. Entah.. walau apa pun..tahniah…

    http://www.diskaun.my

  3. dia nie kan pelakon…

  4. Yg beria nk sensor gmbo pempuan tu pesal? Tahpepe..poyo je artis ni..blakon x glemer mane..wakakakka

  5. cm gampang seh…ly lak nk sensor gmbo 2…cm populor no asonyo…

  6. Errr…sapa dia ni?

  7. tunang je pon.. ek eleh..

  8. ni yg blakon cite puteri salju tu…

  9. Hiasan kat kolar baju tu macam napkin di dada baby yang nak makan.

  10. Tunang je pun tapi majlis besar bagai nak rak. (Buat kat Bora Ombak kan?)
    Tu pun belum tahu dapat kahwin ke tak.
    Jodoh pertemuan di tangan Allah.
    Tak payah nak bangga sangat.
    Asal nama 'artis' mesti majlis besar.

    p/s : oi admin, apahal sensor muka? Kan yang sensor muka tu artis jugak ke? Public je la.

  11. pehal sensor muke pmpuan tuh

  12. mak ai…meriahnya majlis pertunangan.dh mcm majlis pernikahan pulak..

  13. Dah mengalahkan kenduri kawin… ni mesti skali jalan mana tau kot tak jadi kawin nanti.. merasa la gak bersanding skali… huuhhhuuu

  14. semua komen pon nak negative. pls change ur mind set. it's not like they are using ur money pun.

  15. tu la melayu..
    kalau wat grand, org cakap = membazir je duit.. kawin anak datuk la tuh..
    kalau wat kecik2, org cakap= miskin tul wat kecik2. tak ajak lak tuh..

    ape pun bukan dia pakai duit ko pun.. biar laa.. khhhhaaakkkk tuuuiiihhhh….

  16. awek yg di sensor pertaama tu wan sharmila..chop!

  17. nenek korang pengkid

    biar la dia.. bukan kacau mak korang masak!!! baik korang check anak and kakak or adik or sdara korang kat mane.. ntah2 tengah berkhalwat.. baik jaga kain sendiri dari jaga tepi kain org..

  18. nenek korang pengkid

    Al-Quran dalam surah al-Hujuraat ayat 12 dengan jelas menghuraikan persoalan fitnah.
    "Wahai orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang; dan janganlah sesetengah kamu mengumpat sesetengahnya yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (jika demikian keadaan mengumpat) maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan yang tersebut) dan bertakwalah kamu kepada Allah; sesungguhnya Allah Penerima taubat lagi maha Pengasihani".

  19. pe masalahnyer diaowg nak wat mjls grand2 pun….
    x gn duit korang pun….

counter statistics