BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Sunday , April 19 2015
Home / Dunia Artis / Sekitar perkahwinan Ashraf Muslim di Mekah (11 gambar)

Sekitar perkahwinan Ashraf Muslim di Mekah (11 gambar)

Alhamdulillah bersederhana. Kalau artis buat kat Malaysia. Kalau boleh nak habiskan puluh ribuan ringgit. Gambar penuh after the jump.

Sumber dipetik: forum CARI

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-Siti-Elizad-Berkahwin-MEDIAMALAYA

Siti Elizad, pelakon Teman Lelaki Upahan kongsi gambar nikah (6 Gambar)

Pelakon yang membintangi drama Teman Lelaki Upahan, Siti Elizad telah berkongsi dengan peminat gambar-gambar sekitar ...

8 comments

  1. semoga berkekalan :) Simplee je wedding ni :'>

  2. Ya Allah..Kau kekalkan la pasangan ini smpai ke anak cucu..jdkan la rumahtangga mereka aman n bahagia..ciptakan zuriat mereka yg soleh n solehah..semoge berbahagia..amin yarabbulla'lamin..inilah perkahwinan dgn penuh kesederhanaan yg aku juge impikan..

  3. bestnya.. simple je.moga sentiasa dirahmati olehNYA and kekal bahagia selama-lamanya.

  4. tahniah buat kalian berdua.sederhana tetap menarik.baju dayana cantik,suke.

  5. tahniah…moga kekal hingga ka akhir hayat dan diberkati oleh Allah SWT.

  6. where can u find a girl, dari family background yg baik2, kaya plak tu yg sanggup buat wedding kecik2 macam ni? she’s one in a million! ashraf untung dpt dia.

    hrp dpt la contohi artis2 lain yg suka menunjuk n membazir buat majlis kahwin grand2, and paling memalukan yg guna sponsor?! lol.

  7. Alhamdullilah, Tahniah Selamat Pengantin Baru, Masih Raya kan?….s e l a m a t H a r i R a y a…..Bila nak datang ke Brunei?…

  8. congrts to ashraf muslim n wife wish u happy 4ever….

counter statistics