Tuesday , September 2 2014
Home / Isu Semasa / Sekitar persiapan perkahwinan Datuk Lee Chong Wei (6 gambar)

Sekitar persiapan perkahwinan Datuk Lee Chong Wei (6 gambar)

Berikut adalah sekitar persiapan majlis perkahwinan pemain badminton nombor 1 negara, Datuk Lee Chong Wei dengan pemain single badminton wanita negara, Wong Mew Choo  di Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa, Sepang GoldCoast.

Sumber dipetik: MSN Sports

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

24 comments

  1. simple gile..

  2. SIMPLE SANGAT-SANGAT NI

  3. Kalau hujan macam mana…mana mau berteduh….

  4. bodo punya tempat..adake buat tempat di situ….kalau aku di hotel;…….

  5. congrats Datuk LCW.

  6. Yes, bagus macam nie, buat apa bagi makan mahal2
    Orang tetap akan mengata bila balek Dari majlis….

  7. Sekali tsunami habis sume.,hahahahahaa

  8. i super suka!!! sgt simple yet cantik! xmembazir grand2…honeymoon yg berbaloi kalo nak perabihkan duit pun…

  9. ske ati die la….aku de sponser

  10. Dah x der DEWAN ker…. DEWAN BADMINTON kan ader…. kesian PENGANTIN PANAS

  11. Mulut tu kalo bau longkang mmg pegi mane2 pon bau tetap ade ek? org len yg kawen ko sebok kenapa xgrand la panas la.. ntah pape je.. setiap org taste dia len. maybe dr dl lg dia mmg nak kan perkahwinan mcm ni.. kalo da kaki sebok tu mmg xleh nak ubah.. mcm lah ko yg sponsor. adeiiii.. malu je org melayu perangai mcm ni..

  12. ceh….tepi pantai.kalau sunami lari mana………..

  13. ok la tu…..

  14. kamu semua dabel bodow.. ini upacara perkahwinan jer, makan tang len.. bodow bertingkat tingkat pi bunohan diri la wei…..

  15. suke hati dia la nk wat majlis kawen dia kt mne… duit dia,dia yg kawen.. klau korang nk buat kt tmpat lain,tggu la korang yg kawen… menyibuk je… dh lumrah manusia yg x pnah lepas dr sikap iri hati…

  16. suka hati datuk lah,,,,asal dia bahagia dan happy,,lau hujan atau sunami,,,lari je lah,,,kita sama2 tumpang gembiralah utk Datuk ada juga dia punya idea yg unik,,,,tahniah,,,tahniah,,,

    • ha’ah la..kau org ni..biar la dia…dia punye style nak buat mcm tu..mungkin tu majlis org panggil akad nikah aje…(tu klu org islam) makan-makan mungkin kat hotel…gamaknya…takan lah tak jemput VVIP/VIP

  17. masya Allah,,,ngko org ni…xyah ler nak komen ini itu psl wedding LCW ni..tompang hepi cukuplah..melayu,melayu

  18. Congratulate&well done to d couple. Though it simple but is still the loving ones prefer..lots of celebraties on same trend,agree!Lots of Happiness ahead.

counter statistics