Thursday , July 27 2017
Home / Isu Semasa / Selepas 10 tahun, Ground Zero dibuka kepada umum (6 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Borang Permohonan Rumah Impian Bangsa Johor

Borang permohonan akan dikemaskini selepas Majlis Pelancaran Rumah Impian Bangsa Johor pada 22 Mac 2017 ...

6 comments

  1. mest tempat ni berhatu malam-malam

  2. Hee, seramm … Macam black hole jer, nak sedut apa-apa saja yang termasuk kat dalamnya…

  3. pasti berhantu,tempat tu pun dah banyak hantu huhu

  4. kata nk bina bangunan baru?

  5. bangunan on the way….baru decorate skit2 je….ground zero ni luas…mmg bnyk bangunan kat situ, tp efek besar yg kena lanngar pon 2 tower tu je..

  6. bunuh rakyat sendiri lepas tu wat "memorial" shit la american

counter statistics