Sunday , September 24 2017
Home / Isu Semasa / Selepas 10 tahun, Ground Zero dibuka kepada umum (6 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harga Minyak 7-13 September 2017

Pengumuman harga terbaru dan terkini bagi minyak RON95, RON97 dan Diesel untuk mingguan mulai 7 ...

6 comments

  1. mest tempat ni berhatu malam-malam

  2. Hee, seramm … Macam black hole jer, nak sedut apa-apa saja yang termasuk kat dalamnya…

  3. pasti berhantu,tempat tu pun dah banyak hantu huhu

  4. kata nk bina bangunan baru?

  5. bangunan on the way….baru decorate skit2 je….ground zero ni luas…mmg bnyk bangunan kat situ, tp efek besar yg kena lanngar pon 2 tower tu je..

  6. bunuh rakyat sendiri lepas tu wat "memorial" shit la american

counter statistics