Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Selepas minta maaf, @GambitSaifullah masih meroyan (3 gambar)

Selepas minta maaf, @GambitSaifullah masih meroyan (3 gambar)

Selepas meminta maaf kepada fansnya kerana menyamakan mereka sebagai babi & anjing sehari selepas sembahyang sunat raya, dia kembali meroyan dengan menyamakan semula fans-nya sebagai anjing. Kami rasekan yang Gambit sedang kena troll tahap gaban oleh peminatnya. Uols boleh bace sendiri di Fanpage-nya. Kutukan yang menghiburkan hati. Inilah kesan-nya jika anda terlajak kata.

Malah apa yang kami tak boleh blah, Gambir Pui telah menjerat dirinya dengan memarahi fans yang menyamar sebagai dirinya dan menulis sesuatu yang buruk di wall Facebook tersebut kerana selama ini juga dia menulis sesuatu yang buruk di wallnya sendiri.

Dan yang paling teruk, Gambir cuba berlawak atau memang die kurang bijak dengan bertanya soalan di bawah. Penerangan lanjut mengenai “Maaf batin” boleh di baca di Dauspozi (dot) com.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

30 comments

  1. Aishhhh! Tak paham betul dengan artis yang suam2 kuku ni…
    mencari publisiti murahan je..
    dah la citer karipap2 dia xlaku..

    Entry Terkini:
    Untungnya dapat beraya dengan mereka!!!

  2. bodoh mamat n!! bodoh gilaa

  3. dah agak dah. kalau dah mentaliti rendah, perangainya memang susah nak berubah.

  4. GAMPANG SAIFULLAH

  5. filem karipap2 cinta konpem flop….. kesian hafsham, next time amik jer orang lain yang ada otak tak masuk air bagi belakon..

  6. gambit pui + bangang + anjing kurap + bodoh !!

  7. apsal ngan c GAMBIT nie??dia ckp owg len menyalak?

    apa yg aku dpt lihat di sini…DIA yg sbnrnya MENYALAK tak tntu pasal..LOL

  8. adoi la mamat sengal ni, ckp org menyalak.. tp dia dok menyalak update mcm2 ni apa ? dah mintak maaf tu dah ahh !! lg nk mnyalak.. go to hell lah wehhhhhhhh phuii.. org camni tak patut ada .

  9. what an idiot! dah minta maaf aritu org dah senyap dah ni nak bikin panas balik. attention seeker oh gambit nih. cam drama queen mengalahkan pompuan.

  10. bajet mcm artis fofular..pdhal ko tu org xknal pn..knal sbb kontrobasi ja lbih..ohhohohoohho

  11. die ni cerdik ke x??? kompius3…mcm xcrdik je tgk prangai dia..cian3..

  12. raja kontrobasi

    1. Video lucah arahannya.

    2. menyalak mcm anjing marahkan org kondem die pasal video arahanya.

    3. mintak maap (sbb teruk kene kutuk)

    4. menyalak lagikalini marahkan "peminat" kt twitter sbb sebok hal die.

    5. Mintak maap balik.

    6. Menyalak balik..

    xpe pasni pasti menyalak balik.

    dulu pon aku minat ko aka gampit puii sbb 1 jek.. ko ensem lani baru perasan sebenarya ko mcm puii..

  13. puuiihh!!puuiihh!!puuiihh!!oops..saye mnitak maaf..

  14. wahai gambir bodoh! maaf zahir utk mana2 silap yg nampak. maaf batin utk mana2 yg tak nampak. Sekian.

  15. ceh…x abis2 lgi dia nihh….

  16. Si Pendek ni kalau dah tak ada kat donia ni nanti, kalau tak jadi anjing, babi kot.. Asik sumpah, maki org guna 2 binatang ni..

  17. Kesian mak dia dpt anak cam ni punya perangai.

  18. apalah masalah ngan dier nih..

  19. asak die mcm tue???da xde idea la tu…

  20. Aku ada feeling yang mengatakan bahawa dia ni memang sengaja buat sumer statement sebab dia nak memperbodohkan kita semua. Bila dia keluar statement camtu, mesti ramai dikalangan kita yang marah2 dan kutuk2 dia, pastu dia ckp la kita ni menyalak apa sumer. Cemana nak explain ye, dia ni kira mcm cuba provoke kita supaya kita ni jadi bodoh mcm dia.

  21. gambit ni ntah2 ada masalah mental ni..elok klu dia ni g jumpa doc mental sblm bertambah teruk penyakitnya ni..

  22. makhluk ni memang tk tau jga mulit ke??????

counter statistics