Friday , December 9 2016
Home / Isu Semasa / Selepas Siti, Datuk K pula liat bayar saman

Selepas Siti, Datuk K pula liat bayar saman

Klik pada imej untuk besarkan gambar

Ha! Itu hari ramai kecoh Datuk Siti Nurhaliza liat bayar saman bernilai RM5,050. Rupa-rupanya suami dia pun 2×5’lah! Datuk K atau nama penuhnya Datuk Khalid b Mohd Jiwa pun liat jugak nak bayar saman kereta sejak tahun 2008 bernilai RM12,200. Walaupun saman Datuk K tidak sebanyak Siti Nurhaliza tetapi nilainya 2 kali ganda isterinya! Wakaka! Beli nombor plat sampai RM50 ribu, saman tak mampu bayar ke? Mana peranan JPJ, makan gaji buta ke makan rasuah lebih?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

7 comments

  1. Lepas ni anak dorang pula yang ikut sama hahaha~ =P

  2. Aikk…tak kena block ke nk bayar roadtax? aku punya ada dua saman dah blok nk bayar roadtax…pelik ni….nampak sgt dah bg rasuah kat polis trafik bg bukak sistem tuk bayar saman….worstttt!

  3. isk isk isk… byrlah saman,,, wondering gak pesal xblock erk.. x aci x aci… double standard !!!

  4. dia nk kumpul bg byk lg kut… dh puluh2 ribu kang, sign je cek..

  5. takpelah kot. biar sama banyak dgn harga no. plate dia.hehehehehe

  6. ape nak heran datuk ct n datuk bukan ada 1 kete je..xde maknenye double standard.xkisahla ko menteri pun kalo ada saman still kene block jugak! ni kan pulak artist..mmg xleh bayar roadtax punya ar..ape kes nak double standard..bukan dapat pape pun..

counter statistics