Saturday , October 1 2016
Home / Advertorial / Senheng Hari Raya Promotion

Senheng Hari Raya Promotion


Hai sayang2 Mak Bedah..

Hari nie Mak Bedah nak gebang pasal Senheng.Destinasi pembelian produk2 latest terkini masa kini.Haaaa..uolls tak yah nak bohong kalo uolls tak penah dengo name Senheng kat mukebumi Malaysie ni yer.Itu sume duste belake.Punye la banyak kedai senheng kat luo tu.

Lagi2 nak kite nak menyambut Ramadhan nie pastu kan nak raye kan?Mak Bedah nak menuko Tv LCD yang 55’ tu la.Eh!nak nuko Laptop ke Notebook eh?Hailah.Uolls mesti sebuk nak menuko prabot kat umah nun.Yang Mak Bedah sebok nak menuko Notebook cikai yang ado nie haaa.Tu ari nengok Transformers tu, jename Lenovo macam best jek kan?Nak kene tanye Musalman la,nak beli yang mane.Huhuhu..

Yang pastinye sayang2 Mak Bedah,Senheng nie tak penah akan menghampekan uolls lah.Macam ari tu Si Musalman mencari HTC Flyer.Pastu katenye hot stuff so sudah abes stock.Kalau nak pun kene tunggu 2 minggu baru sampai stocknye.Dah tak masal Si Musalman nie monyok muke cam tempoyak basi.Tup tup,esok staff Senheng yang tercantik,terbilang,terhebat tu call kate HTC Flyer  si Musalman tu dah ade.Haaa ngko!Mane lah Mak Bedah tak kate Senheng nie best.Huhuhu.Ntah2 staff Senheng tu terpikat dengan kecantikan Mak Bedah yang ala2 Rozita Che Wan ni tak??Ghaib la Notebook Lenovo Mak Bedah tu. Sedih!!

 

Gewd news to tell you! Sempena kite nak menyambut Ramadhan dan Syawal yang kan tibe nanti, Senheng ade buat promosi Hari Raye bermule 1 Julai 2011 sehingge 30 September 2011 ni.Antare promosi yang menarik perhatian, uools beli barang2 yang terpilih kat Senheng pakai skim ansuran mudah Aeon,contoh uools beli LCD Tv rege Rm5000,uolls dapat rebet sehingge Rm500.Best kan? Jimat dan untung skaligus.Kalu suke Abg Nabil lagi untung sebab Abg Bil adelah duta Senheng Raya!Weeeee!!

So, kakak2, adik2 abang2.. kalau rase2 tahun lepas dah menuko perabot ala2 Kak Nita. Tahun nie tuko lah pulok TV LCD 55’ ke.Belilah kat Senheng. Senheng pasti akan memberi yang terbaik untuk uolls semue.Tapi kene beringat ye kakak2.Spend ur money ikut kemampuan.Bukan ikut kehendak.

Tatatititutu..

About Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

Check Also

Pertandingan Jom Kurus – Hadiah RM1000

Saya bermula sebagai orang yang biasa sebelum berubah kepada individu yang menjadi perhatian ramai. Sebelum ...

18 comments

  1. ═╗═╦╗

    ╗║═╣╚╦

    ║║═║╔╣

    ╚╝═╩═╩…

  2. xnk ar sen heng..keke!

  3. Wahai orang yang beriman! Kalau barang yang dijual tu tak ada lagi atau perlu sangat2 untuk digunakan, maka belilah. Kalau tidak, tak payahlah layan nafsu-nafsi – ujian dalam bulan Ramadan ni. "Demi masa, sesungguhnya manusia sentiasa berada dalam kerugian, kecuali mereka yang beramal saleh dan mereka yang berpesan2 dengan kebenaran dan kesabaran…"

  4. Adoyai! Tertinggal teks lah pulok, "…mereka yang beriman dan beramal saleh…"

  5. lalalalalalalalalalalaa…

  6. Promosi untuk hari raya je ke ni?

  7. puase penuh ke shibuk2 nak ghaye je ni..

  8. aku mmg tension ngan sen heng ipoh…dah order,bayar cash..then tunggu 3hari..tup tap…on the delivery day,tetiba kata takder stock…bangs#t tul…kene tunggu lagi seminggu..nak refund duit..kene tunggu 3 minggu..lebam..cib%i tul…

  9. xdemane promosi nye..ttp gk mahei..hahaha..xpayah!!

  10. raya-raya jugak…

    ibdah puasa macam mane….

    sekadar mengingatkan untuk diri sendiri dan anda semua…

    🙂

  11. ada duit beli banyak2…

    xde duit sengih je macam aku hahaha…

    🙂

  12. ape lebihnya beli kat sengheng berbanding…. court mamoth… 🙂

  13. Anda pasti harga di Senheng murah….??

counter statistics