Wednesday , December 7 2016
Home / Lawak Jenaka / Sentap Hati Mak Nak #1: Kikuri

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

15 comments

  1. haha.. cam gambang btol la anda..

  2. Hahaha..
    sekadar maw mencari nama dgn memulakan kontroversi..
    sudahnya, kena troll!
    hahaha..

    Kikuri = Forever Alone

  3. TROLLOLOL forever alone….kesiannnn

  4. haha bangang + bengang dow..

  5. betul jugak cakap kikuri tu…:p

  6. kat forum tu tak kisah sumber mana pon…janji ade gosip dorang nak melahar…sentap..?

  7. o0 mcm ni ada jgk ka..mgkn takde yg support sbb media malaya bkn pemes atau patut dipertahankan pun..mmg gmbr media malaya terang2 bajak media laen..hurmmm nak gosip sgt

  8. oo lawak..mmg lawak..mm bangga la sbb takde org layan FA ni kan..smp wat cite lawak ek..punyalah bangga..lawak..lawak

  9. sungguh kurang ensem(burok) kartun anda..kihkih

    tp ttp lawak..kih..kih..kih..

counter statistics