Wednesday , October 22 2014
Home / Dunia Artis / Sepah buang mamat, nama baru Sepahtu

Sepah buang mamat, nama baru Sepahtu

KUMPULAN Sepah yang dianggotai oleh Mohd. Nazri Zainal Abidin (Jep), 26, Shahmira Muhamad (Shuib), 27, dan Mohd. Noor Murad (Mamat) 26, telah pun mengumumkan pembubaran kumpulan mereka pada Ogos lalu atas sebab peribadi, tambahan mereka bertiga kerap mendapat tawaran secara individu bukannya berkumpulan.

Belum pun reda dengan isu pembubaran kumpulan yang berasal dari Johor itu, baru-baru ini dua bekas ahli kumpulan Sepah, Jep dan Shuib mengumumkan mereka kini bergerak bersama di bawah nama Sepahtu. Ketiadaan Mamat dalam Sepahtu menjelaskan krisis yang berlaku ketika mereka masih dalam kumpulan Sepah.

Sungguhpun sudah berpatah arang, namun hubungan persahabatan antara mereka masih terjalin seperti biasa, cuma apabila ia membabitkan kerja mereka terpisah kerana memiliki ideologi yang berbeza.

Sumber dipetik: Kosmo Online

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

20 comments

  1. cehh pe laa…mau pisah2 nie… 3 org bsatu dh mntap… nang x kan bthan lma lha korng klau cmnie… ish..x suka x suka x suka x suka…

  2. tak pe mamat lu jgn risau.. lu join la dgn amir raja lawak tubuh kumpulan sampah..

  3. cian amir… x pasal2 nama dia plak yg korang kaitkan…. cedey…huhuhuhu..

  4. sokong sangat sangat kelabu perasan habis mamat tu macam bagus je

    • cian si mamat ni,latest news fida dah putuskan hubungannya dengan dia psl kes gambar nampak rambut kat facebook tu…sudah jatuh,jatuh lagi…..

      • 2 la…mse nga adda dlu xnk ppuan seksi..tp ble nga fida xpe la plak bka tudung…sorry to say la bro….

  5. christian kurniawan

    pompuan bengong…

  6. SEPAHTU dianggotai oleh pelawak kesukaan aku jer….ha…ha…krisis klu ade mamat…hmmmm….;)

  7. x ade fungsi langsung mamat nih….

  8. lantak kome la nk pecah ke ape ker..hahahaha

  9. christian kurniawan

    yang penting gua minat AMIR RAJA LAWAK…

  10. markus yang rakus

    wei bengong bdaut tue takde kene mengena lam cite nie laaaaa…….

  11. no comments…

  12. xkisah la ape pun yg nk dikomenkan kat kumpulan sepah ni..
    tp nk bergosip, biarlah berpada2, berfikir sebelum menaip..
    Aku xnak bebel pnjang, korg bleh fikir sendiri..
    Bace METRO AHAD 9 Oktober, ruangan GAYAH GEBU@GEMUK,gosip psl Sepah..
    bengang betul aku ngn gemuk ni

  13. klau mamat kuar skali pown x menjejas kan jap n shuib pown…cozzz
    time (rajalawak N maharaja lawak) mamat x terselah pown kelakar yee….
    wlau pown mamat xde…aku grenti sepahtuh ag best….

counter statistics