Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Shahiezy Sam dan Tiz Zaqyah

Shahiezy Sam dan Tiz Zaqyah

Sejak akhir-akhir ini, gambar Tiz Zaqyah semakin kerap keluar di akhbar dan juga majalah. Penulis semakin seronok melihat gambarnya. Just want to share today’s artist picture in Berita Harian: Bintang Popular.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

9 comments

  1. nmpk muka tiz sikit cam muka bawang putih indon tuh!

  2. pasangan pelakon utama Asmaradana, setiap hari selasa, rabu dan khamis pukul 10.30 mlm only on tv3 pehh!! iklan laks aku.
    suke tgk Iqram Dinzly lam cite tu, baik giler tp tatau aaa sbb cite baru lai tatau pasni jadi jahat ke apa ke..

    • EWIEZZ…
      AKU BARU JOIN CHAT HR NI..
      NAK TANYA BLOG NI KO YG PUNYA KER..
      MUKA KO MSTI X MIS BERI RESPON..

      • dok eehh… bkn aku punye aaa. bese aaa org yg xde keje cam aku ni mmg aaa 'lepak' cni hehehe.. saje je berhibur drpd aku merempit ke … (motor pun xreti bwk ekekeke)

  3. mak aihhhh…kening diaaaa:(

  4. tidak!!!!!
    aku dgn member aku dr si shaheizy kecik lg follow die punye lakonan..
    x silap..ade 1 drama tu…mmg best lah…pa'e kot tajuk die…thn 1999…
    jgn lah ko wat kontroversi sam…kitrg mmg rase ko pelakon laki yg best kat msia..
    klu ade produser msia yg nk wat cite ala2 boys over flowers or meteor garden, kire sam mmg sesuailah…

  5. sweet la tgk dieorg..sesuai sgt..i like~

  6. dua2 aku x suke!! hahaha

  7. suai kalau jdik pasangan kekasih.. tapi tiz da de balak lak…

counter statistics