Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Sharifah Amani kini couple dengan Azma Aizal Yusoof

Sharifah Amani kini couple dengan Azma Aizal Yusoof

Terima kasih kepada kupu2siang dari forum artis tersohor Malaysia, Forum CARI di atas perkongsian maklumat mengenai status Amani ini. Last year kalau kite lihat, kemain seronok lagi si Amani pergi majlis ke hulu ke hilir dengan boipren mat sallehnya, siap pegang-pegang tangan giteww. Tup-tup takde cite, aleh-aleh dah update status facebook ada hubungan dengan Azma Aiza Yusoof pula. Apa pun tahniah. Karang cakap lebey, mula la sentaphatimaknak si Amani tu..

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

7 comments

  1. sok2 clash la tu..artis..ahahaha

  2. Ish..lama gua maw tanya ni sudah!

    budak azma aizal yusop ni siapa aa?

    Nama maw berbelit2 sudah sebut.

  3. That's Talentime Show! Malsyia Got Talent! Artis malaysia memang berbakat dalam hal ehwal ni.

  4. dah tukar pict profile pown..sweet je amani neh..x bleh comment lebih2 kang sentap plak maknyer..hehehe

counter statistics