Thursday , October 23 2014
Home / Gossip Panas / Sharnaaz Ahmad maki hamun Shila Amzah (2 Gambar)

Sharnaaz Ahmad maki hamun Shila Amzah (2 Gambar)

sharnaazshila

Sharnaaz Ahmad, kekasih kepada Shila Amzah telah melepaskan geram terhadapnya di laman twitter pada pagi semalam. Segalanye bermula angkara Shila cuba bergurau dengan mengatakan sesuatu di Anugerah Planet Muzik 2012 berbunyi

Saya lupa nak cakap terima kasih pada cinta hati saya — dia merajuk sebab saya nyanyi dengan Taufik Batisah tadi sebenarnya — saya tak tahu mana dia pergi

Sharnaaz yang sentap dengan kenyataan itu, berterusan melepaskan geram terhadap kekasihnya di twitter. Ape yang menarik selepas insiden itu heboh, Sharnaaz mengaku akaun miliknye telah digodam. Pfffhht puhhhh lissssh. Sharnaaz cukup dikenali dengan sikap panas barannye dan jelas kali ini dia tidak dapat selindung lagi. Bukti kata-kata Sharnaaz di twitter selepas ini.

sharnaaz1 sharnaaz2

Sumber dipetik: Rotikaya & Cari
Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

82 comments

  1. walau ape pun y da terjadi takyah nak heboh2kan just hope sharnaaz bhati2 ble bkata2…shila msti tak ada meaning apa2..jgnlah jdkan benda ni sebagai isu y ta sepatutnya..hope u all hepy till ending…

  2. Bodo bin bangang, nak gado pun cover ah sket, main Twitter buat hapa, nak menayang kat orang yang ko tu hero? Piiraah mabok, amek ko obat!

    • KAU YANG BODOH. INI BUKAN TWITTER BETUL SHARNAAZ. INI FAKE. ALAAA BODOH NYA KAU PUIHHHHH

  3. Panas mmbara nmpak…

  4. Kasar sangatlah mamat ni. Belum apa2 dah garang macam tu. Agaknya bila dah kahwin kena sepak terajang si shila tu.

  5. x kan bergurau pn x leh nmpak sngat ee cemburu……

  6. adoiii…kesian nye ko shila…dpt boy yg pns baran cemgini….hope sume nye fine..

  7. Dah banyak dah indicator yang Sharnaaz ni bagi. Sheila oi, hang pikiaqlah dan renunglah dalam2,tapi jangan sampai tenggelam no. Masa tengah bercinta ni semua elok, hari2 makan parpu pun sedap…

  8. Nasib ler dapat C Jantan baran ni.. Shila Amzah ni pon macam xde jantan lain yg nak kat dia… Dah lah kater org sakai…. Jantan ni lagi sakai.. maner ader org nak kat dia.. awek semua lari, tgk muka pun dah tau dah gila, akai takdak… belum jadi bini lagi… N.D Lala tak marah ke org kater anak dia sakai?

  9. cari lain la shila..die x layak untuk awk..satu mlaysia baca

  10. macam orang gila dapat keybord je….merepek meraban.baek ko g kat tv kol 8 semua chanel wat live yang lu orang tengah gadoh….otak talak…..

  11. Sharnaaz nie dah meroyan agaknya..Cari je lelaki lain. Banyak lagi lelaki yang lebih baik drpd dia. X rugi pun..Ramai lelaki yang nak kat Shila. Jgn buang masa kat lelaki yang sewel mcm dia.Tgklah nanti kalo jadi kawin habislah kena sepak terajang exactly mcm dlm drama lakonan dia..Fikir2kanlah Cik Shila ooo…..

  12. aku pn ade ni…avaiable for u shila….barang pn baek gk aku…hahahah

  13. MACAM PONNNGGAAAAAA sajrer….. LANTAK LUU LAH….

  14. dahh…jgn kawin ngn sharnaz okkk..shila…u deserve better than him..

  15. shila…u deserve better than him..

  16. cari lain shila.. tak sesuai nk jadikan suami….. belumkahwin dah mcm tu, nanti dah kawin lagi dasyat…. lu pikir la sendiri…..

  17. shila,nape awak masih setia ngn laki nie??mesti ade sbb kan??sy pun pompuan gak,tp kalo sy,sy dh tggalkan laki nie…mmg kite pun bkn sempurna sgt,tp kite layak n harus cr yang lebih sesuai n org yg sempurna utk kite…yg mampu menyempurnakan hidup kite…sy rase laki ni x sesuai n x layak utk awak shila…saya bukan peminat awak,tp sy hrp awak pk bebaik sbelum kahwin ngn laki nie….(hrp2 shila bacela komen aku nie)

  18. buat solat istiqarah shila hamzah……

  19. RIAK AIR MUKA SYANAZ MEMANG MINTAK KENA REJAM DGN SELIPAR JAMBAN.

    SHILA DEGIL NAK DIA JUGAK..
    LANTAK DIA LAH.. YG KENA LANYAK, KENA TAMPOR MUKA DIA,
    YG KOYAK RABAK PUN SHILA BUKAN WE OLLS…

    DAH KATA JGN MONYET JGN MAKAN BUAH TU..
    NAK JUGAK AMEK LER.. RASAKAN SENDIRI…

  20. Baik jauhkan diri dengan orang macam ni, confirm kalau kawin mesti kena belasah. Carilah yang beriman.

  21. jgn cr masalah sblm timbul masalah…ramai lg lelaki baik…

  22. JANGAN SMPAI TERSEPIT BRO!

  23. Shila.. awak cantik dn berbakat.. skang ramai yg suke awak.. jgn disebab kan boyfriend awak yg meroyan tuh awak hilang sokongan.. sbb org meluat ngan dia.. tgglkan aje die.. carik yg laen.. org Kate terlajak perahu blh diundur… terlajak perbuatan tggung sendiri…

  24. Confirm lps ni Shila akan buat pc nk inform status dia dah break dgn shanaz, kita Tunggu je lah….

  25. BETINA BIRAHHHHHH DENGAN JANTAN BARANNNNN…
    SESUAI SANNNNNNNGGGAAT LAAAAH TUUUUUUU……

  26. Sharnaaz ni dah tak betul agaknya..ada ke patot maki2 si shila mcm tu?? Ikot suka ati dia aje nak maki2 anak dara org mcm tu?? Siap ckp si shila sakai bagai..aq bkn nya minat si shila ni..dulu aq bkn kenal pun sape sharnaaz ni hah, sejak dia couple dgn shila baru aq kenal, mcm nak tumpang populariti si shila je..shila tu bangang, tergedik2 nak kat sharnaaz, dah la kena maki hamun mcm tu masih syg lagi..bapak shila ni tak kisah ke org panggil anak dia sakai??…sedar lah wei, mamat tu psiko..dah tak betul dah dia tu..mereng, siap ckp acc twitter dia kena hack konon, ingat org percaya ke twitter kau kena hack wei?? Sape lah yg ingin nak hack twitter kau tu, kalau kena hack takkan senang2 nak dpt acc twitter dia? Hey, apa ingat org yg baca tweet kau ni bodo ke? Kitorang pun ada otak, bkn mcm kau..nak gaduh dekat twitter?? Apa? Nak cari perhatian la konon?? Nak tunjuk hero dpt maki hamun awek kau kat twitter gitu?? Tak boleh blah betul..sape kau org nak hack twitter kau? Kau bkn perdana menteri..nak cover pun agak2 lah..jadi bagi alasan yg bodo..

  27. Stkat tu pun nak cmburu… :@

  28. mamat ni bkn setakat panas baran tpi ada something wrong ngan mamat ni.agak2nya ada mental problem kot..baik ko fikir masak2 shila sebelum jadikan dia suami..mf yer.

  29. Bie.. Aku stuju dngan ko… Fikir msak-msak,goreng2 dlu shila…

  30. eeee tak matangnyeee sharnaaz .da besa tp mcm budak tadika :) nk gaduh pon kt twitter .mcm budak sekolah tau 'abang' bhahahahahahaha . -.-t

  31. Apa yang best sangat budak jantan tu sampai shiela suka sangat kat dia?dh la POYO!Hampeh tul la.:@

  32. fikir fikirkanlah ya kak shila. saya sokong kak shila

  33. Fikir2kanlah, shila krn berfikir itu pelita hati:$

  34. Shanaz ni bereye je lebih

  35. jgn jadi mcm cite LBS 2 dah r……hahahah

  36. mamat tu tak de duit tu..tu yang hangin satu badan..

  37. belum kawen dah gini sudah kawan entah lahh lunyai lahh nanti dikejekan.

  38. dua2 sama merenyam aku tgk. yg tino gedik yg jante tunjuk hebat benor. bajet ensem la konon peel x semenggah. yg si betino ni pulak miang kemain. cinta hati saya la ape la.. beriya je dua2 ekor ni. x matang langsung.

  39. eloknya dua2 ekor ni dihantuk kepala. di pepah je.. menggelenyor je aku tgk

  40. hahaahhahhaaha itu la bahana. nunjuk nau mesra nya. hambekkkk.

  41. si shila ni pun bkn cantix sgt,mmg padan la ngn si panas baran 2,jd xde hal la klu dorg gado,kita xyah amik port sgt

  42. haha btl2,si shila ni bkn cantik sgt,ada ke laki nk kt dia ni?aduyaii -.-,cntk lg ex awek aku wei..huhu,tp ist up 2 u shila,tgl kn jntan 2 pun ok sbb dia pnas baran,cri je jantan lain yg spadan ngn ko,muka tembok pun ok jnj bhagia :)

    • Aq doakan takde pompuan nk kt ko !! Mulut laser bebenor ! Klau dia tak cntik sekalipun dia tetap ciptaan ALLAH ! Smua manusia sama je…Takde yg perferct…Lain kali nk ckp tu fikir dulu….Klau ko kte Shila tak cntik mksudnya ko kutuk Allah ! Ko tak takut neraka ke hah ?

    • Klau dia suka kt org panas baran pun tu hak dia ! Allah yg dah tntukan !! :@

    • Sorry lah klau aq cakap ko terasa…Tapi aq nk cakap kebenaran okayh !

  43. Entah le cam takda lelaki lain kat Msia .muka tembok yang berduit tau.nanti duit kita dikerjakannya.dah kena

  44. kalu aku nd lala kompom tolak jauh2 si sharnaz.. bek amik aku jer..hehehe

  45. blm kahwin dh tunjuk true color…buta sgt ke si shila nkkan gak jantan tu…sanggup ke nk tanggung penderitaan yg dh dibayangkan…fikir2kan lah…dh naik mluat dengar crite dia org ni…si jantan panas baran…si ppuan gedik ala2 manja…mak bapak buta tuli…biarkan aje anak trima lamaran …mana mak bapak si jantan..

  46. gurau skit pn dh nak maroh iyooo…

  47. Aku baru jer nak minat kat Shiela Amzah sejak dia menang kat Shanghai tuh… tapi lately aku rasa "meluat" pulak dengar dia asyik ucap kat kekasih dia tu…. Minat aku baru nak berbunga, terus kuncup… Aku rasa bukan aku sorang berasa demikian… Pesanan aku pada Sheila, jadikanlah kisah Mawi sebagai teladan….

  48. Kesian…cari je lelaki lain…buang masa je dgn lelaki mcm ni…megaibkan pasangan pada dunia,itu bkn lelaki yang baik…Allah berikan kita akal untuk berfikir…fikirlah semasak-masaknya sebelum menerima lamaran dia….

  49. Jgn lah mudah sgt menghukum. mungkin betul account dia kene hack? mungkin? dari ayat "sakai" tu kita dah tau hackers gunakan ayat2 tu dari cerita "patah seribu". cerita tu mmg bnyk guna ayat "sakai" . iye dokk? itu pandangan saya lah. artis kan? memang org sekeliling cari kelemahan nak jatuhkan diorg. pape pun doakan yg terbaik buat mereka. kalau ade jodoh,molek sungguh. InsyaAllah. ;)

  50. ada otak , pikirlah ..

  51. itu hal peribadi mereka.x kena kat batang idung sendiri blehlah maki hamun bagai.tu dah lebih kurang sama gak dengan diaorg yg ngkorang kutuk tu.xde bezanya…memasing ada bahagian sendiri yang Allah dah tentukan.jadi..baik ambil cara mudah..tunggu dan lihat je sejauh mana perginya perhubungan diaorg tu. kita doakan yang baik2 buat mereka..xyahlah nak menambahkan dosa yang sememangnya dah terkumpul dan dicatit disana nanti.daripada x abis2 nak mencari kesilapan org lain, memasing saya percaya ada adik beradik,ada anak bini..jagalah hal peribadi sendiri.kang nyibuk hal org lain, x sedar kitapun sama je…istighfar bebyk…..

  52. Manusia hanya merancang tuhan yang menantukan lain lain hal no komen kita semua masing masing banyak kakurangan berbaik lah sama sama bermaafan itu jalan penylasayan. Kamu kan pelakun berlakun lah dengan baik kamu umpama chuntuh kehidupan .bukan lagi dalam lakunan jahat baik nya sasorang tak bulih di nilai dangan mata kasar

  53. memang betul la bapa Shila tak restu hubungan mereka tu…belum kawin dah berani marah2 macam tu esok dah kawin bukan setakat tweet memang lebam bini dikerjakan….cari lain la Shila…cinta tu tak kemana jika jumpa or baran mcm tu….

  54. Indra zaidi zamani

    Bia kan si luncai terjun dgn labu-labunye…sharnaaz the real samseng taik kucing..sikap nye dlm lakonan adalah perangai sebenarny diluar..kata2 n perbuatan adalah mencerminkn peribadi..itu lah sharnaaz ahmad!!!

  55. i love sharnaaz ahmAD and shila amzahh :*

  56. eh yg lepas tue lepas lh yg penting shanaz and shila dh berbagus semula… Harap2 shila dan shanaz jodoh dan akan secepat nya melancar kan penikahan amin…. GOOD LUCK shila and shanaz

  57. memg masa bercinta sayang nk tinggalkan sang kekasih tu, tapi ingat bila dia dah dapat kita sok… x mustahil kau menyesal.. menyesal x sudah.. jangan lah percaya dia akan berubah sebab sikap panas baran ni sampai ketua lah dibawaknya.. shila, banyakkan sabar..ingat tuhan banyak2..ingat masa depan yg bakal mendatang… kita hidup ni sekali je, jgn tersilap langkah..jgn terperangkap dgn ikatan yang sia2.. kita berhak menentukan yang terbaik dlm hidup, kalau kau berkeras mahukan dia aku jamin kau akan menyesal seperti aku.

  58. apa celop toh.....

    hem2….jilat skali pepek dea bru tau…sdp tu bau pepek dea……

  59. Sharnaaz,aq rasa ko x penah kehilangan org yg btl2 Syg n Cinta kt ko kot…Hope ko dpt pengalaman mcm aq and then conform ko akn meghargai Shila…

  60. Aku rasa bapa Shila pun dah siasat mamat baran ni,tu sebab dia pun semacam x restu hubungan mamat ni dgn anak dara dia…aku harap Shila ditemukan jodoh dgn insan yg baik budi pekertinya

  61. shila….u deserve better…pe kata shila cntohi Datuk Ct…bahagia miliknyeee….pe pe pun Doakn yg trbaik utk shila…..

  62. shila2, long term makan hati jerla. baik tinggalkan mamat ni sblm terlambat. kalo kawen konfirm bercerai, masa tu cinta xderk dah tambah2 bila susah ngan anak, suami ego camni dia buat bodo jer, buat kerja sikit dia perasan dia suami terbaik, isteri tidur sikit dia kata isteri pemalas. kalo xcaya kawenla ngan sharnaaz ni. awek bg ayat romantis dibalasnya dgn maki hamun. memalukan jer. ni bila ada anak, anak buat perangai nangis dekat public, sure dia buat xtau hilang entah ke mana tinggalkan isteri sensorang terkial2 pujuk anak

  63. Shila, andainya shanaz yg mnjadi pilihan… penat sahaja ND lala membesar mlindungi dan mengajar anda dri sgala mcm kerenah hidup. Prcayalah shila, pngalamn akak slama 40thn mlalui khidupan "SHANAZ BUKAN LELAKI BAIK". Kerana itulah smua perkara ini trjadi..krana ayah anda telah mlalui pngalamn hidup & mngenali siapa sbnr lelaki baik. Hnya jauhari mengenal manikam. Dngarlah nasihat orgtua anda. Smoga berjaya.

  64. shila tu baru nak naik nanti dah kahwin jatuh balik.tengok la sharnaaz belum ada ikatan lagi dah control..

  65. hey assalamualikum sharnaaz ahmad ko dengar sini aku taksuke kalau kau cari pasal dengan shila amzah yang aku sayang ko pun aku tengokk bukan hensom mane pon sharnaaz ahmad kau ingat kau siapa nak tunjuk gangster ekk''kau dalam juvana bolehlah ''' tapi ngan kitorang jangan harap… sharnaaz kalau kau maki shila amzah aku pun boleh maki kau '' eh sharnaaz sekali lagi kau buat macam ni mampus kau !!!! : [

  66. awak ni kata baik tapi macam beruk makan petai bangkai

  67. sharnaaaz ko kate shila amzah macam sakai aku rasa ko lagi sakai .sharnaaz kalau muke jerr hensom tapi hati busukk buat ape ko ingat orang suke kerr perangai ko macam tu orang lagi benci lah weyy tapi aku nak pesan dgan ko satu jerr kalau ko buat shila amzah macam ni lagiiiiiii siap ko mati ko aku kerja kan
    bodoh bodohhhhhhhhhhhhhh punye sharnaaaaaaaaaaaaz ahmad
    JANGAN NAK KURANG AJAR DAN JANGAN KACAU SHILA AMZAH LAGI DAN JANGAN BUAT DIA SEDIH. DAN LAGI SATU JANGAN CALL DIA DAN MESEJ OKEYY KO FAHAM KAN SHARNAAZ AHMAD JUVANA SANGAT BODOHHHHHHHHHHHHHHHHH : [ lantodak mangkok ayunnnnnnnn dan bongong macam setannnnnnn bye bye bye setan ]'

  68. hey hey hey hey sharnaaz ahmad lagi sekali ko maki shila amzah mati ko aku kerja kan

    LU LANGSI LU MATI BODOHHHHHHHHHHHHH

    • kau nie pon agak2 lah kalau nk sound die nnti kau pulak yg kene saman hahaha……klu ko syok kt die..ko jupe la ND.LALA tu…mnx izin nk kwin ngan ank die..o_O……

counter statistics