Tuesday , June 2 2020

Shila Amzah minta ibu cari calon suami

Penyanyi Shila Amzah mengakui bahawa meminta bantuan ibunya untuk memilih calon lelaki yang sesuai untuk dijadikan sebagai calon suaminya.

Selepas episod maki hamun bekas kekasihnya, Sharnaaz yang berpanjangan sehingga pergolakan dalam perhubungan mereka ke tahap kritikal yang melibat keluarga, Shila tidak terburu-buru untuk mencari pasangan baru dan membuat keputusan supaya ibunya memilih pasangan yang sesuai.

Walaibagaimanapun, dia turut menjelaskan jika bertemu lelaki pilihan sendiri dia akan pastikan lelaki tersebut menghormat orang tuanya dan membimbing ke arah kebaikan. Ok mari serbu ibu Shila untuk jadi menantu!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

6 comments

  1. Kah kah..mak !!saya kosong lagi

  2. Whatever la shila. ……jAnji jga dri =/

  3. Ade aku kisah? Puiihh

  4. nasib aku dh kawin..

  5. Ler.. Baru break dah nak bercinta lagi ke.. Byk lagi benda kt dunia ni yg lebih bermakna and boleh bt kita happy.. fokus kt kerja je la dlu..

  6. gila meroyan nak berlaki sampai canang 1 malaysia nak kawin…eh perempuan..malu la sikit…apa motif dia beritau minta mak carikan calon suami…geli aku mendengarnya.

counter statistics