Saturday , December 3 2016
Home / Dunia Artis / Shila Amzah tidak frust dengan keputusan Johan As’ari

Shila Amzah tidak frust dengan keputusan Johan As’ari

Ye kami masih bercerita mengenai cinta tiga segi Shila Amzah – Johan As’ari – Lana Nordin (— ye ke tiga segi?). Baru-baru ini Shila telah memuat naik status bergambar yang menggambarkan keadaannya sekarang. Status tersebut berbunyi “Lebih berhati-hati melangkah… dan terjatuh dua kali… takkan nak jatuh buat kali yg ketiga… 🙂

Status tersebut telah mendapat banyak reaksi daripada peminat. Rata-rata peminat menyokong dan meminta Shila supaya bersabar dan tidak terlalu memikirkan perkara tersebut.

Menariknya jawapan Shila berbunyi, “Ish2.. tak frust pun.. cuma mengingatkan diri dan semua sayang.. tak salahkan berkongsi? 🙂

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

8 comments

  1. Poyo je!!

  2. Semakla shilalat ni….pdn muke pak nd lalat….ni la dia karma

  3. Dia ni memang gatal nak kawin dah…bapaknye je rasa dia akan glamer..sekarang, sbb jantan pun nak meroyan kat FB..bapak tak tegur ke..buat malu mak bapak je…

  4. Malu bgelar shila amzah…juara d pentas..tpi gagal control emosi..gagal control diri…bkn nk condemn…tpi itu realiti…

  5. shila yg gagal kawal perasaan ke atau lagau2 yg bertebaran yg gagal mengawal phd….tah apa2 tah

  6. Ala same je johan tu…statement bt org mgharap.. Shila gtl nk kawen xpe ..jgn gtl yg lain…

  7. Cume u kan 23 je..so bile u bykkn sgt besuare ramai ckp u mcm x mtg..so better u control n dont be too perfect bile bckp n nasihat org..Muhasabah Diri dlu.. Tp personally I x gemar jgk klu johan n lana bcnta.hehehe tp jodohkan..

counter statistics