Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Siapa: Artis Kembali ke imej lama iaitu bertudung?

Siapa: Artis Kembali ke imej lama iaitu bertudung?

Artikel ini di’ambil dari Utusan Malaysia 9 Jun 2009. Siapa ya orangnya? Ramai pengomen mengatakan artis itu ialah Nur Aliah Lee yang sebelum ini hangat bercinta dengan kekasihnya yang bergelar tengku dan telah merancang untuk berkahwin.

PAPA memang terkejut apabila mendapat tahu pelakon yang cukup Papa minati ini akan kembali ke imej lamanya iaitu bertudung.

Yelah, sewaktu perkahwinan pertamanya dulu, dia memang cukup manis bertudung dan sanggup berhenti berlakon kerana mahu menumpukan kepada keluarga serta hanya mahu terlibat dengan kerja di belakang tabir.

Tetapi selepas bercerai, tudungnya itu pun sudah terbang jauh entah ke mana dan kembali dengan imej yang agak elegan namun masih terkawal dan tidak seksi.

Kini dia kembali untuk mengenakan tudung gara-gara perkahwinan yang dirancangnya tidak akan menjadi kenyataan.

Apa puncanya, Papa tidak berapa pasti tetapi apa yang Papa dengar, keluarga kekasihnya tidak mahu bermenantukan seorang artis. Lebih-lebih lagi apabila dia memegang status janda.

Kekasihnya itu sebenarnya bukanlah orang sembarangan. Berpangkat tinggi dan berkedudukan jugalah.

Jadi, apabila pelakon ini mendapat tahu hubungannya ditentang, hatinya hancur luluh dan khabarnya, dia begitu berduka.

Disebabkan itu, dia tekad untuk tidak lagi menjalinkan hubungan dengan mana-mana lelaki dan mahu kembali ke imej asalnya.

Mmmm…Papa tidak mahu komen panjang kerana tepuk dada, tanyalah selera. Papa percaya pelakon ini pun sudah terlalu matang untuk memikirkan soal hukum hakam.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

13 comments

  1. aku setuju kata papa.. dia ada sebab buat macam tu, untuk tunjuk kepada orang2 diluar sana, atas perubahan dia…

    bab hukum hakam agama, biarlah dia tentukan… dah dunia artis, tetap gaya artis

  2. bese la..die ni xde didikan agama la tu..sbb tu tudung main pakai buat mcm tu je..nk pakai..pakai..xnak sudah mcm tu je ..ceh…gatei

  3. salam
    baru minggu lepas aku ternampak nur aliah ni kat hartamas minum kat kedai mamak sebelah kedai gambar My Photo Shop…
    time tu dia sarapan ngan ade satu lelaki dan bebrapa org kanak2….x pasti plak sapa laki tu dan sape budak2 tu….
    yang pasti time tu dia masih free hair lagi

  4. yeke..dh tu skg die tudung ke idak..xkan kejap pki tudung jap tanggal pastu pki blk..hahaha..tahpepe..nmpk sgt x ikhlas..die igt tudung ni wt main je ek..bodo toi aliah lee ni..bengong.cari la laki yg leklok sket nk wt suami..ni lg dlm gmbr tu pn ade gmbr g club..dgn ade air setan lg..bodo!!

  5. macam-macam ragam dunia artis ni…..

  6. ikt suke ko je nk pakai tudung ke x pakai….suke2 jer…menjatuhkan imej org bertudung jer…..sedarlah sikit rambut kan aurat…biler pakai tudung kan nampak manis sikit….sopan jer…baik jer….lu pikir la sendiri vee eh!!!!

  7. ENTAH LER DIPERMAINKAN SAJER TUTUP AURAT NIH NAK PAKAI XNAK BUKAK

  8. hmmmm. bwat ape2 pn bia ikhlas dr hati oke. 🙂

  9. jap jap… memang betol ke v yg dimaksudkan dlm arikel ni???
    kalo bukan, xpsl2 je kita wat fitnah.. tambah dosa kita, kurang dosa dia…

  10. ikut pandangan saya yang rabun nie…. kebanyakan manusia berubah mengikut pengalaman hidup yang di alaminya…

  11. artis2… bab2 agama yg sensitif pun main tarik tali, apa pun harap2 pasni klu btul aaa V nk kembali bertudung, alhamdulillah. tp dulu mmg dia bertudung, pastu ilang jap pastu tudung smula then berpisah ngan Aziz, xde plak…pastu la ni nk tudung smula…harap2 kali ni berkekalan….amin.

  12. rujuk balik tak leh ke?

  13. aku pnh jumpa die ngan umie aida baru2 ni kat salah sebuah kafe die kelab golf terkemuka kat KL…umie aida, mmg cantik tp muka da berketul2 akibat byk suntik..yg si aliah lee ni lagi best..memula aku tgk, ayunye, dtg siap pakai tudung, manis giller…tup2..tetiba bukak tudung then isap rokok..hayooo..sapa nk jawab tuh??

counter statistics