Thursday , April 24 2014
Home / Dunia Artis / Siapa Hot: Scha Yahya vs Haryati Hamzah

Siapa Hot: Scha Yahya vs Haryati Hamzah

Anda tentukan…
[poll id="9"]

scha-yatt1

Scha & Yatt di Media Malaya

Scha & Yatt di Media Malaya

Scha & Yatt di Media Malaya

Scha & Yatt di Media Malaya

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

15 comments

  1. Yatt muka unik@cute…scha muka biasa jer. Tang posing yatt menyerlah…scha kena belajar lagi tp jangan macam julia…macam leopard lapar aku tgk…hehe

  2. mesti scha hot!!!…

  3. yattt la hot…tgk muka je dah seksi…scha muka budak remaja la…muka innocent

  4. gile mak ai..
    seksinye..
    xtau lak scha bole jd gini..
    hm..
    susala nak ckp, sbb i mmg minat scha..
    hehe~

  5. mne ade seksi..
    laen la faezah elai….

  6. ade ke dibandingkan scha gan yatt..bagai langit dgn bumi..dah tentu la scha lagi bagus..she’s awesome..superb ar..terusla menyokong scha..luv and always support SCHA AL YAHYA..

  7. scha is nothng compared 2 YATT la!!mata galak yatt bisa buat mane2 lelaki di dunia ni cair…seksi yatt semulajadi,tak dbuat2 dan she's vry good wt facial gestures n body contact!!her figures,her lips,her eyes,her hair are amazingly sexy!!!yatt is alwys the best arrr!!!!mmmmuahhh!!!i love u yattt!!!

  8. aku rasa body yatt lagi hot…scha kurus jer..muka pun aku pilih yatt, jenis muka manja menggoda

  9. SOKONG GILE XIE!!!

    BIASA JER TAK HOT PON… LAIN LAH FAEZAH ELAI!!

  10. Yatt la lagi hot, walaupun dia dah kawin…scha? hmm…boleh la… 50-50…

    (actually haram x best dia berlakon dlm awan dania, but in filem Histeria..dia kelllaaasss..)

  11. Mrepekla OPA.. Org len sme puji yg scha blakon dlm awn dnia bes, sempoi. Lkonan plg jjur seorg plakon mlayu prmpn pna wt..

  12. what the hell...

    aku miinat scha…die best bawak watak tomboi n sempoi

  13. xyah nak hot hot sangat la..neraka lagi hot

  14. drpd kw yg b'lakon bgus lgi scha .

counter statistics