Thursday , October 23 2014
Home / Gossip Panas / Siapa kata Syakila Nisha buat silicone lips, angkat tangan

Siapa kata Syakila Nisha buat silicone lips, angkat tangan

Hamboi kemain lagi uols kutuk dia masa first taim kami post gambar Syakila Nisha Jahangir Khan @ Kila, anak Rohana Jalil bulan November tahun lepas yek. Tapi betul jugak kate uols, die ni mesti buat silicone lips kat bibir dia. Dan sah kami telah berjaye temui bukti. Kami sempat membelek majalah hiburan tahun 2008 dan kami telah membuat perbandingan gambar tersebut.

Untuk lihat perbezaam sila baca artikel penuh.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

44 comments

  1. versi 2008 is way way beautiful

    i<3M

  2. very da copy paste rohana jalil muka minah nih….

  3. AAAH…. TAHU TAKPE!
    ANAK BRANAK BERANI TELAN BOM!
    ANAK BRANAK MUKA CUCUK. LANTAK LAH DUIT KO..
    TAPI JANGAN LAH SAMPAI BOHONG MASYARAKAT!
    NI ARTIS2 YG BUAT MUKA NI SANGGUP SUMPAH JUNJUNG QURAN KONON KATA TAK BUAT MUKA! DASAR POKEMON! SANGGUP BERSUMPAH… HARAP2 DORANG KENA MAKAN SUMPAH LAH HENDAKNYER! NAK PERBODOHKAN ORANG PADAHAL DORANG LAGI BESAR PUNYA BLOODY FOOL! SUDAH LAH AKILA… LAIN KALI NAK BEDEK.. CAKAP AJE BIBIR TU TERLANGGAR LORRY TAIK KAN SENANG!

  4. kesian..muda2 lagi dah jadi buruk..ye la, muda2 lagi da pandai pakai botox pe jadah…muke tak tahan lama ni…silap ari bulan, gol la minah ni..

  5. aiyooo…ape da..x original lgsg

    plz visit my website kalo korang nak beli jersey murah pasukan Malaysia dll..postage cost free!!

  6. daru dulu pun die dh xlawa, so, watla pe pun, mesti xlawa jugak

  7. bibir cm p**n kah..kah…ingat elok ka??

  8. sian tol lah kila kikilala nih.
    xpayahlah nk beria2 nk ubah muka tu.
    bukan lama pun hang kt dunia ni.
    hish mak bapak dia pun xajar, camane…….
    da mcm bibir org gila anak saudagar penipu plak. tejuehhhh je!
    hehehe.. peace..
    plastik beg sampah!!!

  9. kantoi!muahahahaha

  10. nmpak dua perbezaan kan antara gambar pertama dan kedua,gmbr pertma bibir atas kecil dan bibir bawah munggil,gmbr kedua plak bibir atas besar lekuk ditgh2 dan ibir bawah jadi kcil..memng x sesuai lansug..muka nmpk garang.seeloknya bertrima kasih dibrikan paras rupa yang elok jadi x yahlah nk ubah2 ciptaan ALLAH..ALLAH lebih mengetahui ape yang baik untuk setiap hambanya..

  11. cara brlakon pn mcm bibir dia gak.. keras jek.. hahhaaha..

  12. pondan mana ni…burokkkk muka….

  13. manusia yang tak reti bersyukur dengan apa yang ada
    pasti akan ditarik nikmatnya…

  14. mcm silicone on d upper lips…well name pown dah silly-cone…so smpi ketua la kne adjust2 sillycone tu..

  15. Rsnya bkn bibir je tu kot..len mcm je body minah klo ikut penglihatan aku, banding usianya yg bru 20an..argh!!!korang refer laa sendr kt website ni http://www.awfulplasticsurgery.com/ Klo aku ckp nnt jd fitnah plk..aku suspect je!bkn apa,jdkn sempadan ah.len ar klo tereksiden muka jd burok kaa,muka kna asid kaa,terbakar melecur kaa..bru laa bley wat muka plastik wooo

  16. tingin nk jd mcm omputeh..kesiannn..

  17. muka tua xpadan ngan usia. huhu

  18. hahaha…mak Rohana Jalil…tukar la color rambut jadi perang pun…tetap anak Rohana Jalil hahahah

  19. seme nampak plastik..sampai xkene dgn umor..cian…nk cantik sgt sampai nampak tua dr umur sebenar,,,PADAN MUKA>>>>

  20. Salam…. 20008 n now 2011, hny rasa lips dia sama aje kot, perbezaan cuma sikit aje di sebabkan oleh alat solek or pada pemakaaian lipstick aje

  21. bibir dia mcm tu bkn gara2 silicone tpi gara2 kena sengat lebah madu masa jolok buah durian kt blkg umah aku,cian nya an.

  22. aku bkn nk kutuk la kan….tp nmpk tua dr usia….

  23. emm..bkn takat bibir..but kalo tgk dr kulit pon tau msti wat injection nampak cerah..xpela..pd die cntik agaknye..bio la die syok sndiri…die xtau org dok gelakkan die..ciannnnnnnn..hehe

  24. aku tgk muka die dah macam michel jackson lepas bedah dlu…projek gagal,

  25. SBLM N SELEPAS PUN XCNTIK AKU TGK..CUMA B4 TU NMPAK ELOK LG YG BIBIR ATSNYA..BILA DA BUAT YG BIBIR ATS MCM LEPAS KENA GIGIT TIKUS JER..XCUKUP DAGING..HAK3~

    BERSYUKUR DGN APA YG DIKURNIAKAN..ALHAMDULILLAH~

  26. donald duck..quek quek quek

  27. cam haram bibir cam mulut ikan emas..yekkkk geli aku ..da la muka tua

  28. artis semmgnya kuat pembohong…………..

  29. yg 2008 tu mcm muka Lena – sisa je… err

  30. takkan ambik gambar senyum cam tu je….

  31. bibir ntah rupa apa dh, tu lah dh elok2 tuhan bagi nk adjust2 la pulak. kan dh macam org sumbing…he.. geli nengok…

counter statistics