Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Siapa tiru siapa, Tinggal Kenangan?

Siapa tiru siapa, Tinggal Kenangan?

Pagi semalam, semasa penulis dalam perjalanan hendak ke outstation, penulis sempat mendengar isu Saleem dikatakan menciplak lagu Tinggal Kenangan milik penyanyi asal Indonesia di Hot FM. Tapi penulis tak berapa dengar permulaan conversation tersebut. Ada sesiapa yang dengar tak? Siapa yang tiru siapa? Tapi seriously, penulis lebih tertarik dengan lagu Tinggal Kenangan (Versi Akustik) yang dinyanyikan Caramel Band. Versi Saleem suck ass. Mana satu pilihan pembaca pula?

Caramel Band

Saleem

Allahyarhamah Geby (Penyanyi Asal)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

11 comments

  1. dua2 x minat

  2. hahaha..btl tu..x besh pn..

  3. saleem dulu…BEST!!!
    saleem skarang..XBEST!!SENGAU!!!
    lagu???aku xpna dgrpun..hahahhaa

  4. hmm aku org 'teganu kite' dr dulu smpi la ni xble layan aa lelagu saleem nih, tau lelagu dia best tp bkn taste aku kot hehehee.. hebat tol ye tiap kali kua lagu baru mmg popular (wpun kua msk serenti, harap2 insaf le). aku wase klu le dia ni xde mslh dadah lu, sure aaa dah kaye gile skarang.. sayang tol org berbakat jad gini isk isk isk…

  5. xbaik mgata urg..kalo xda artis, xda warna-warni kehidupan..at least meka berjasa..bcz of the song what ever..kita dpt luahkan perasaan kat someone..n song also make us remember who we are.ia menggambarkan kehidupan kita gak…xsemestinyer tak masuk penjara tu baik sangat..nasib jer tak menyebelahi..stiap manusia ada istimewanya dan kekurangan..so trimalah seadanya..cerminkan diri sendiri dulu…

  6. XSUKE ATITUDE PENYANYI NI..TP SUKE LAGU2 YG D NYANYIKAN..NAPE EK SUKE NYANYI LAGU ORG SKANG NI??COMPOSER TAKUT KOT NK WAT LAGU BARU KAT DIA..YEK R T MASUK KE DLM LG JENUH R NAK TGU ALBUM REALESE..HEHEHE…JANGE MARE…IDUP PENYU TELOR..

  7. aku suka versi caramel band. saleem dah x laku ada je nk tiru lgu org. bodohnya mamak.

  8. tolonglah jgn mengata2..kesian tau saleem tu..kalo korang kat tempat dia mcmana? saya sendiri pun taklah minat sgt kat dia tu..tp korang tak patut lah ckp benda2 mcm tu..mungkin dulu dia buat benda2 tak baik sebab dia tension..kan? korang pun kalo tension, boleh jadi gila kan? agak2 lah..

  9. apa susah.. korang tgk video clip paling ramai yg tengok dgn like? yg paling banyak la yg best.. itu pun tak tau ker?

  10. saya tidak suka dengan orang yang meniru atau mencuri, jadi, saya lebih suka lagu yang original dari asalnya, saleeeeeem lah yang terbaik untuk tinggal kenangan

  11. lagu tinggal kenangan di nyanyiin salem jadinya ancur and gak enak di denger, jadi rusak parah.

counter statistics