Sunday , April 30 2017
Home / Dunia Artis / Silky Girl: Amani dan Dafi

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Akim & Stacy dedah wajah anak di Instagram (6 Gambar)

Akim dan Stacy telah bersedia untuk berkongsi gambar terbaru anak mereka, Eshal yang telah dilahirkan ...

9 comments

  1. MILF…..nice

  2. aku plak x suke iklan ni sbb aku x suke shfah amani tu..hahaha..poyo

  3. Sweet sangat
    soke je amani forever.
    Tapi gilak lawak n best kan
    depa tu sesuai la
    🙂

  4. i look stupid when i say in malay…
    haha.. apa la… tu takdek plak look stupid. ok jer…

  5. entah….mula2 tengok iklan ni…xfaham kaitannya…ingat iklan rambut…coz her mom isnt more pretty than her daughter…duh

  6. cantik kan subjectif.. in fact Susan Menon tu Bekas Ratu Cantik Malaysia apa! Ok aa tu takan le nk amik Fasha Sandha kot jadi mak Amani…

counter statistics