Monday , December 5 2016
Home / Isu Semasa / Silly Bodoh Woman kana saman woo

Silly Bodoh Woman kana saman woo

Wooo! Geram pulak kami tengok video yang direkod perempuan yang claim die sebagai rakyat Malaysia berhak rekod video seperti ni. Ape motipnye ni cik amoi oi! Kalau dah salah, tu salahlah.. Jangan jadi bongok sangat nak jadi hero konon-konon polis Malaysia buli you meh!

C’mon la wei, you sendiri tak pernah tengok ke video-video dari negara luar kekasaran yang lebih teruk dari polis yang you rekod ni? Setakat polis ambil lesen memandu dan kad pengenalan untuk bawa ke balai polis sebab you conteng buku saman polis, you self-claim polis ni buli you? Adoi auntieeee.. Cmon meh.. You’re such an idiot!

Mat rempit pun dengar kate polis bile kad pengenalan dan lesen diambil polis, you ni stubborn la amoi. Paling bongok sekali, bile amoi ni nak report polis sebab polis berdua ni ambik lesen memandu dan kad pengenalannya sebab diorang marah amoi ni conteng buku saman tu.

Oi auntie! Buku saman tu ada nombor siri. Kalau you conteng saman sendiri, macam mana polis tu nak jawab sebab benda ni dah melibatkan hasil kerajaan. Memang la polis tu marah, and nak bawa you pergi balai polis untuk buat report.

Personally, this woman ada mental problem.. Enviroment die, sentiase dibuli dan die baru lepas jumpe pakar kaunseling dan mendengar nasihat kaunseling supaye melawan semule.. Tapi tindakan die ni memakan dirinya sendiri. She is just annoying and rude!

Oh.. btw.. Amoi bayar saman tahun lepas jangan degil sangat!

Update 13.10.2010: Terima kasih kepada GematriA™, banyak lagi maklumat yang dijumpai mengenai perempuan kurang ajar ini.

Nama penuh wanita ini ialah Pamela La Cheng Yue. Memandu kenderaan jenis Perodua Kelisa dengan nombor pendaftaran WJY5722 berwarna merah. Alamat terakhirnya ialah di No 42 Jalan Galian Off Batu 3 1/2,Jalan Cheras. Mempunyai blog di alamat http://pitch.pummkin.net/ dan twitter http://twitter.com/pummkin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

34 comments

  1. bodo punya pompuan…p mati la woi…

  2. aduss..bleh plak amoi ni ckap polis ugut dia….bodo tol…yg xtahan report hilang ic tu..hahaha habis org yg tgk ni bodo ke xtau sapa yg salah? hahaha….

  3. walaupun aku perempuan tp aku tgok vdeo nih pun paneh ati..bangang punya amoi..nampak sgt nak konon2 blame polis..wake up la amoi bongoks!! org xkan saman kalo kita x salah wei..saje je nak provoke abg polis tuh..warga m'sia konon..

  4. what the damn whore prattling about…'MY RIGHTS'…MY ASS…to MALAYSIAN who wants to 'proclaim' their "RIGHTS"…

    1 – You have the right to obey the law…if you're still dissatisfied…then

    2 – You have the right to an attorney

    it's a common sense…this is what happens when an idiot trying to act smart…tempting an officer is consider challenging the law…Malaysian Chief Police says that "acknowledge the officer's authority"…clearly she doesn't oblige…this is the PROOF…BODOH amoi ni

  5. what the damn whore prattling about…'MY RIGHTS'…MY ASS…to MALAYSIAN who wants to 'proclaim' their "RIGHTS"…

    1 – You have the right to obey the law…if you're still dissatisfied…then

    2 – You have the right to an attorney

    it's a common sense…this is what happens when an idiot trying to act smart…tempting an officer is consider challenging the law…Malaysian Chief Police says that "acknowledge the officer's authority"…clearly she doesn't oblige as told…this is the video PROOF of it…BODOH amoi ni…

  6. Silly ni mmg x lyh jadi wargnagara Malaysia. Suruh tukar jdi wrgnagara Spore atau balek Cina taipei. x tau hormati udg2 ngara dn polis yg mnjlnkan tugas utk ngara. Makhluk spt ni sukar diragui taatsetia kpd ngara… x caye tgu ler jika blaku ssuatu kpd ngara spt kgwatan ekon 90an dulu. Bbondong2 pindhkn duit ke lr ngara dn nk lari ke australia. Hidup Ngaraku Malaysia Tercinta!!!

  7. I love Malaysia…

  8. the women is really2 stupid…n total double stupid

  9. hahaha..org mcm ni pn ade ker? sakit mental la tu..

  10. hahahaha… nk lwan LAW ke? mmg silap la aunty…

  11. bro..bg skit url youtube nih..aku cari xjumpa lah kat youtube..saja nk membahasakan pulak org yg tak fhm undang2 nih..

  12. mmg sakit mental punya amoi..banggang..totallly stupiddddd

  13. too shame….
    something wrong with this nyonya… my suggestion, JPJ has to do some re-check about her licence status, is she really qualified to has the licence…. normal person dont act like that.. its dangerous for other citizen and other road users… Please take action as soon as possible, dont wait till there are too late,

    sorry to say it nyonya, its my right to say it as a pure MALAYSIAN CITIZEN

    AH CHONG

  14. JPJ n POLIS n KKDN please take action for this woman attitude… very dangerous for other citizen,

    this is new millenium and we still have this kind of low IQ status, honestly its too shame and its really shame… maybe she thought she were a brilliant woman, but she dont know that she just "naked herself" and show a real problem thats going on in her mind …. brain…… mental problem

    i dont like ISA but i obey the LAW

    Christina
    Mei,Chris n Co
    advocates n solicitors

  15. tolong selidik.. ni dah boleh mengancam negara. no point posted this video and talking too much about law n police malaysia..love Malaysia !

  16. celako.celako.celako….

  17. polis mmg ada gak utk amek ic la….bodo punya olang….

    p/s : polis y kurus tu mcm BLACK MENTOR ahh…hahaha!!!!part time ker????

  18. gambar wanita yang memperbodohkan pihak berkuasa ini didedahkan. sila ke blog saia..
    http://insecretlovewedrown.blogspot.com/2010/10/s

    Owh, rujukan ada dibuat dari web ini, credit diberikan. Trimas.

  19. Jenis Kenderaan : Perodua Kelisa

    No pendaftaran : WJY 5722

    Warna : Merah

    Nama : PAMELA LA CHENG YUE

    No K/P :(di padam admin)

    Alamat : No 42 Jalan Galian Off Batu 3 1/2,Jalan Cheras
    55200 Kuala Lumpur.

    site: http://pitch.pummkin.net/

    twitter: http://twitter.com/#!/pummkin

  20. hahaha..adess..sori admin. lupa mo padam pl number i/c td.. sori..sori..

  21. perempuan yg sangat B*D*H…. bekerjasama la ngn polis..nk rekod2 konon.. last² org nmpak ko yg bangang…

  22. what a clown, she is.

  23. dah buat salah nak berlagak plak….amoi tu mmg c#l#k#

  24. this was the type of mlysian people that always create problm but ego..alwys think she re right…
    nasib baik dgn polis dia wat hal…kena salah org grnti nahas…

  25. bangsa Cina adalah bangsa yang paling kurang ajar bila di jalan raya….stupid chinese

  26. perempuan auk auk x5

counter statistics