Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Siti Nordiana bertudung (5 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Saharul Ridzwan & Deena Emir bakal timang cahaya mata?

Pasangan selebriti, Saharul Ridzwan dan Deena Emir telah berkahwin pada bulan Oktober yang lalu. Mereka ...

10 comments

  1. wahh..comey. nmpk ayu jerr:D

    • Cantikkknyyyeeeee…tudung dan baju dia! Siap baju hitam letak plaster gitu..sexy but i like ketat2. Orgnye je makin tak cantik..muka macam kertas pasir tul. Makin buncit ke Nana?? Pepun "dada" makin sihat nampak…geram gak ni! Share2 lah gambar tunjuk dada selalu tau..

  2. Perlu ke bila bertudung amik pic muke cenggitu… :p

  3. aduihhhh…make up nye, kening agak spoil di situ.

  4. kenapa lah wanita skrg berhijab hanya kerana TERPENGARUH DEK STAIL TUDUNG??..kalau 10 tuh,,,mgkin 2 3 jew kerana ALLAH SWT dan kerana BETUL2 HUKU HAKAM..pastu pulak kerana KECEWA BERCINTA..KECEWA TTG HIDUP..aduhaiii wanita..

  5. ok la tu nak gak bertudung penuh dr berselendang nipis kuarkan jambul rambut…lm2 nanti mungkin akan jd lbh baik…

  6. dia tak pakai mekap tu sebenarnya..tapi dia wat edit mekap..gambar ptama plg jelas

  7. perlu ke nampak salah je, sekurangnye dia mau juga pakai tudung, tau nak kondem orang je, cuba lihat keburukkan diri kita dulu, sebelum nampak keburukkan orang lain, berbaik sangka lah, org tu pakai seksi bising, bila org pakai tutup ko cakap pakai x ikhlas, sebab pts cinta la apa la..tapi tak kisah la pun sbb pts cinta pakai tudung, sebab dah pts cinta tu yang bagi dia terbuka hati nak bertudung, itu perkembangan yang bagus.daripada yang xtutup2.

  8. i like nana like now…moga nana tabah dgn dugaan idop..dan y plg penting jgn layan sgt kritikan y boleh mendtgkan stress kat nana k..mulut org memg x leh tutp lagi2 mulut PUAKA !!!
    pape pon yun i nak tgk nana buat come back ,,,k see u….:*

counter statistics