Sunday , October 2 2016
Home / Gossip Panas / Siti Nordiana, Mana ada seksi melampau

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

12 comments

  1. seksi la 2 kak nana oii..

  2. pakai boleh nampak semua xseksi lg…abis pakaian camne seksi pakai baju kurung ke baru panggil seksi……

  3. Anjakan kain jer.. mana ada seksi! kekekekekeke

  4. culture shock mcm tu la..org felda yg giler meroyan nk glemer..wakakaka

  5. kesian aku tgk bdk ni..huh!! mau cari datuk ka??:D

  6. biasa ler…artis bila bercerai..nk kena cover le skit…

    konon mcm xde ape2 yg berlaku..still happy….

    dan body pun still sexy…kena le cari pengganti cepat2…

    bakal nk tayang pd x hubby…btul x?

    alahhh…lumrah dorg semua tu…

  7. tak tasteful lah minah ni, pongkam betul! Kalau ye pun nak mendedahkan aurat, cari lah yang pesenable sikit!

  8. camnilah klu xglemer…dedah sana sini

  9. bg aku klu marsha pakai mgkn biasa2 je tp dek si nana(yg xpenah pakai mcm 2)dh kre seksi la 2..xyah la pakai mcm 2,g huduh ghopenye…

  10. ermmmmm…….nak sambar suami orang lah tu…sebab tu tunjuk gunung berapi tu…..hati2 ye siapa dah berkahwin tu…silap hari bulan…suami tersayang kite pula yang merayap kat gunung tu….

  11. bia la die nk pkai cmne pun..bkn korg yg tanggung dosa die.. Mgutuk org bdosa gak..xsedar ke??? ape daaaa…ckp mcm la korg ni tutup aurat sgtt..

counter statistics