Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Siti Nurhaliza dan Datuk K di pagi Hari Raya Haji (5 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

4 comments

  1. Manja nye Siti. Bagus terus kan…..Saya minat SITI….. Tahu tak sebab apa siti cantik sebab dalam hati & jiwa nya pun cantik.

  2. sangat gedik.. ramai pun para isteri manja dengan suami.. tapi tak perlu segedik ini..
    oversssssssssssssssssssssss!!

  3. Serious sgt comel …manje je couple Ni..

  4. ok lah tu…….

counter statistics