Wednesday , July 8 2020

Siti Nurhaliza dan Datuk K di pagi Hari Raya Haji (5 Gambar)

Gambar candid, Datuk K macam muke boring kena paksa bergambar, sama seperti semua suami. Haha! Gambar penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

4 comments

  1. Manja nye Siti. Bagus terus kan…..Saya minat SITI….. Tahu tak sebab apa siti cantik sebab dalam hati & jiwa nya pun cantik.

  2. sangat gedik.. ramai pun para isteri manja dengan suami.. tapi tak perlu segedik ini..
    oversssssssssssssssssssssss!!

  3. Serious sgt comel …manje je couple Ni..

  4. ok lah tu…….

counter statistics