Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Siti Nurhaliza dan suami beriadah bersama kelab peminat SitiZoners (10 gambar)

Siti Nurhaliza dan suami beriadah bersama kelab peminat SitiZoners (10 gambar)

Pada hujung minggu yang lepas, Datuk Siti Nurhaliza bersama suami, Datuk Khalid Mohd Jiwa telah spent time bersama kelab peminat SitiZoners. Aktiviti riadah tersebut berlangsung di Sungai Congkak, Hulu Langat, Selangor.

Aktiviti tersebut dijalankan bersempena ulang tahun ke-8 kelab peminat SitiZoners. Begitu sporting Datuk dan Datuk ini. Eh? LOL? Datuk dan Datuk… Lagi banyak gambar after the jump.

Sumber dipetik: GUA

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

15 comments

  1. dah nampak lain dah muka datuk K…

    " Jenama Boboi ke layar filem " http://kozumiro.com/jenama-boboi-ke-layar-filem/

  2. ye lah kata da berusia….tua tua jugak ct tetap sayang oiiii !!!!

  3. apa yg aku nampak ialah
    1. perut dato k mcm org gandung…(jgn mara dato k)
    2. btg idung ct dah makin tinggi sll pegi korea bt operation idung ke…hehehe
    3. ct nye payudara nampak dah jatuh…hehehe
    4. muka sebenar ct tak meak up…pd aku mk dia tak la jelita sgt kalo tak meak up mcm biase jer cm kalo meak up nampak jelita…

    meak up menjadikan seseorg nampak cantik bila mengunakannye…tp aku sk tgk didie alias secara real tanpa meak up…pd mata aku lar dia cantik walaupun dah tua yg paling aku sk body dia mcm anak dara…nak gak tau apa rahsia dia jg bdn blh aku ikut sama

  4. kalo sempurna ada mata, idung, mulut, cukup semua sifat…cantek la tuhhhh

  5. makn hensem pula dtk k ni..nk pasang lain x? i sangup hehe..

  6. hehe bleh juga dtuk niey ikut men tu oh.. haha msih cergas dan sehat rupa2nya …

  7. bodo punyer hehe…ad ko 6pak ap yg ko tulis tu? tobat la wei..bengong punyer owng

  8. ape punye taste ngn didie elias..

  9. suke2..comel la kak ct ni..best nyer dpt join sitizoner..

  10. Bagus ada kelab2 macam ni, mengeratkan silaturrahim…

    http://www.diskaun.my

  11. Hehe comel Dato CT 🙂

counter statistics