Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Siti Nurhaliza di Grand Finale SimplySiti Star Search (7 gambar)

Siti Nurhaliza di Grand Finale SimplySiti Star Search (7 gambar)

Majlis Grand Finale SimplySiti Star Search telah berlangsung pada hari Sabtu yang lepas di The Strand, Kota Damansara. Majlis ini diacarakan oleh pasangan selebriti terkenal, Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari dan persembahan oleh Faizal Tahir dan diva no. 1 Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza. Lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

9 comments

  1. semakin montok dada tok ti…..i loike

  2. We like toooo..lelaki kan suka wanita2 dada montok2 dan besar de boom…cuma tak ramai yg ada. Yg cantik ramai tapi yg cantik dan body meletop alahaiiii…

  3. aku skang da tak beminat g dah fesyen tudung tok ti…da mcm ala2 tudung sister pulak…tp aku beminat nk tgk dada tok ti….heheheheh…..so sila laa pkai bj yg tak menayang dada ye…

  4. sekali mael lambong2 tok ti mesti best begegor dada itu

  5. alahai kenapalan bodoh sangat, nenen dia kan jap besar jap kecil, tu baju dalam la…..boleh pakai pa yang span tebal podah………………….

  6. Sekali imbas tengok gambar pertama, mcm drag queen. Terkejut aku.

  7. aset jatuh

  8. aku tak fhm le mksd btdung nie..org islam ckp utk menutup aurat.nie keluar rambut nie tutup aurat ke..dia dress up pn mcm badut sarkas jerw..

counter statistics